ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: To πρώτο teaser του The Last Jedi υπόσχεται δράμα

Star Wars: To πρώτο teaser του The Last Jedi υπόσχεται δράμα

Με την 15η Δεκεμβρίου να πλησιάζει, ειδικά για τους φανατικούς του Star Wars που μετράνε αντρίστροφα μέχρι την ημέρα πρεμιέρας της επόμενης περιπέτειας του διαγαλαξιακού σύμπαντος η Disney φρόντισε να δώσει χαρά σε όλους.

Το πρώτο teaser του "Star Wars: The Last Jedi" -της συνέχειας του "Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει" παραδόθηκε και όλοι μιλάνε για μια περιπέτεια που μυρίζει πολύ νοσταλγία.

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ράιαν Τζόνσον οι Τζον Μπογιέγκα και Ντέιζι Ρίντλεϊ επιτρέφουν έχοντας στο πλάι τους τους Οσκαρ Αϊζακ, Άνταμ Ντράιβερ, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Γκουεντολίν Κρίστι, αλλά και Μαρκ Χάμιλ και Κάρι Φίσερ -η Λέια της καρδιάς μας είχε ολοκληρώσει τις σκηνές της πριν τον τραγικό θάνατο της.

Καθώς οι φανατικοί οπαδοί της σειράς προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν ένα προς ένα τα πλάνα του teaser η εταιρία Lucasfilm μοιάζει έτοιμη να καθηλώσει τους εραστές της Δύναμης του Φωτός για χρόνια ακόμη.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την υπόθεση της ταινίας όμως όσοι γνωρίζουν μιλάνε για την επάνοδο του Λουκ Σκάιγουκοερ στην ενεργό δράση ενάντια στο Κακό.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ