ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμπερ Χερντ-Έλον Μασκ: Μετά τον Τζόνι Ντεπ γάμος με τον κροίσο;

Άμπερ Χερντ-Έλον Μασκ: Μετά τον Τζόνι Ντεπ γάμος με τον κροίσο;

Mετά το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Τζόνι Ντεπ η Άμπερ Χερντ θέλει να ξαναπαντρευτεί τον κροίσο της τεχνολογίας (και αυτόκλητο Βασιλιά του Κόσμου), Έλον Μασκ.

Σε αυτές τις αποκαλύψεις προχώρησε ο πατέρας της ηθοποιού σε συνέντευξη του στο περιοδικό Grazia. Σε αυτή εξομολογείται ότι η κόρη του θέλει να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά με τον κροίσο της Silicon Valley -σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία του υπολογίζεται στα 13,4 δισ.

"H Άμπερ και ο Έλον βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους" είπα ο Ντέιβιντ Άμπερ. "Θέλουν να είναι μαζί και να κάνουν μια μεγάλη οιογένεια μαζί" τόνισε.

Η Χερντ δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον επιχειρηματία του κολοσσού της Tesla αλλά, όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα δημοσιεύματα της Page Six, είναι και επίσημα η σύντροφος του από τον Ιούλιο.

amber reuters

Reuters

Η Χερντ χώρισε επίσημα από τον Τζόνι Ντεπ τον Ιανουάριο. Ο Μασκ από την πλευρά του χώρισε τη δεύτερη σύζυγο του Talulah Riley το Νοέμβριο.

"Δεν έχουν καμία επιθυμία να παντρευτούν" είπε πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζεύγους. "Η Άμπερ αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένη στα γυρίσματα του Aquaman στην Αυστραλία" ισχυρίζεται.

O Mασκ θα αλλάξει τον κόσμο

tumblr ntc52ossu11s4bcbxo1 1280

Aπό την πλευρά του ο κροίσος της τεχνολογίας Μασκ είναι απασχολημένος με το πλάνο του να αλλάξει τον κόσμο ριζικά φέρνοντας επανάσταση με τις τεχνολογίες των Tesla και SpaceX.

O Μασκ θέλει να φέρει την επανάσταση στις χερσαίες μεταφορές με τη φουτουριστική τεχνολογία Hyperloop που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει τις μεταφορές υπερηχητικές.

Οι δοκιμές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στην έρημο της Νεβάδα στης Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν οι πρώτες δοκιμές στεφθούν με επιτυχία, οι καψούλες της Hyperloop υπολογίζεται ότι θα μπορούν να μεταφέρουν επιβάτες το 2020.

Οι ταχύτητες που θα αναπτύσσει θα φτάνουν τα 1.126,5 χιλιόμετρα την ώρα, δηλαδή μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου που είναι 1.236 χιλιόμετρα την ώρα.

Το πρώτο δίκτυο θα ενώνει το Σαν Φρανσίσκο με το Λος Άντζελες και η εταιρία έχει λάβει ήδη χρηματοδότηση 37 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το συνολικό κόστος κατασκευής του δικτύου θα φτάσει τα 8 δις δολάρια ενώ αν όλα πάνε καλά, οι επιβάτες θα κάνουν την απόσταση σε μόλις 35 λεπτά, την ώρα που σήμερα το ταξίδι με το αεροπλάνο από τη μία πόλη στην άλλη διαρκεί πάνω από 70 λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ