ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά το 2020 η (τετραπλή) επιστροφή του Άβαταρ στην οθόνη

Μετά το 2020 η (τετραπλή) επιστροφή του Άβαταρ στην οθόνη

Είναι το αντίπαλο δέος του Πολέμου των Άστρων ή τουλάχιστον έτσι θέλει να το προσεγγίζει ο μάστορας των μεγάλων επιτυχιών Τζέιμς Κάμερον. Ωστόσο το πολυπληθές κοινό που αναμένει τη συνέχεια του διαγαλαξιακού σύμπαντος οφείλει να οπλιστεί με υπομονή.

Τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα πρέπει να περιμένουν οι θαυμαστές της κινηματογραφικής ταινίας "Άβαταρ" καθώς τότε θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η δεύτερη συνέχεια της πιο διάσημης 3D ταινίας.

Ο 62χρονος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία έναρξης για τις τέσσερις συνέχειες της ταινίας. Ως εκ τούτου το "Άβαταρ 3" θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021, η τέταρτη συνέχεια της ταινίας θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2024 και η τελευταία το 2025.

Ο Κάμερον "ανέβασε" στο Facebook μία φωτογραφία του μαζί με ολόκληρη την ομάδα με την οποία εργάζεται για τα γυρίσματα των ταινιών.

avatar1

"Υπέροχο να δουλεύεις με την καλύτερη ομάδα. Το “Άβαταρ” ξεκινάει την πτήση του, καθώς αρχίζουμε την ταυτόχρονη παραγωγή των τεσσάρων συνεχειών του. Το ταξίδι συνεχίζεται στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, στις 17 Δεκεμβρίου του 2021, στις 20 Δεκεμβρίου του 2024 και στις 19 Δεκεμβρίου του 2025!" έγραψε στη λεζάντα του.

Η πρώτη ταινία "Άβαταρ" που κυκλοφόρησε το 2009 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες οικονομικά ταινίες των ΗΠΑ αποφέροντας κέρδη που ξεπέρασαν τα 2,8 δισ. δολάρια.

Αρχικά ο Καναδός σκηνοθέτης είχε ανακοινώσει ότι θα υπάρχουν τρεις συνέχειες της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, τα γυρίσματα των οποίων θα γίνονταν στη Νέα Ζηλανδία και ως ημερομηνία προβολής της δεύτερης συνέχειας είχε οριστεί το 2018.

Στη συνέχεια όμως τα σχέδια άλλαξαν, οι συνέχειες έγιναν τέσσερις και πλέον ορίστηκαν και οι νέες ημερομηνίες προβολής.

Στο υπόλοιπο, αχανές διάστημα οι κραυγές δεν σταματάνε ποτέ

Επιπλέον ο Ρίντλεϊ Σκοτ που ετοιμάζεται να φέρει ξανά στην οθόνη το αιμοβόρο, εξωγήινο κτήνος με το "Alien: Covenant" αποκάλυψε τα επόμενα κεφάλαια σε έναν αφιάλτη που δεν θα σταματήσει ποτέ.

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης που μας σύστησε το δικό του διαγαλαξιακό εφιάλτη το 1979 με το "Alien" σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Fandango, ο Σκοτ επιβεβαίωσε πως "θα υπάρξει άλλη μία ταινία πριν επιστρέψουμε στο πρωτότυπο "Alien". Η σειρά θα είναι Prometheus, Awakening, Covenant..." είπε ο σκηνοθέτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ