ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kιμ Καρντάσιαν: Διττή επίθεση στην επικαιρότητα με μαγιό ή χωρίς

Kιμ Καρντάσιαν: Διττή επίθεση στην επικαιρότητα με μαγιό ή χωρίς
Twitter/KimKardashianWest

Η Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ και οι αδελφές της ξέρουν να δίνουν στα media αυτό που θέλουν. 

Έτσι από τη μία η πληθώρα των tabloid ιστοσελίδων "οργίασε" με τις αρετουσάριστες λήψεις της Κιμ Καρντάσιαν που αποδεικνύουν τη "γυμνή αλήθεια" της.

Daily Mail, The Sun, TMZ και άλλοι ενθουσιάστηκαν με τις λήψεις από το θέρετρο στο Μέξικο με εκτενή ρεπορτάζ για τη φυσική κατάσταση της και τις "ερωτικές υποσχέσεις" των αδελφών.

Από την άλλη η μερίδα του τύπου που παραμένει "αδιάβροχη" στη φτήνια ασχολήθηκε με την καμπάνια της για μια γενοκτονία που κουβαλάει μέσα της.

"Οι σκέψεις μου είναι με τους Αρμένιους σε όλο τον κόσμο. 102 χρόνια πριν η Οθωμανική αυτοκρατορία ξεκίνησε μια σφαγή που κόστισε τη ζωή σε 1.5 εκατομμύρια ανθρώπους" έγραψε στο Twitter της η Κιμ Καρντάσιαν την 24η Απριλίου, την ετήσια επέτειο από τη γενοκτονία που αφάνισε ένα έθνος.

Από την πλευρά της η Κλόε Καρντάσιαν έκανε μια ανάρτηση από το πρόσφατο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/p

Ήταν Απρίλιος του 2015 όταν οι αδελφές Καρντάσιαν επισκέφθηκαν την Αρμενία πραγματοποιώντας επίσημες συναντήσεις.

Τότε η Καρντάσιαν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας τον πρωθυπουργό της χώρας Χοβίκ Αμπραχαμίγιαν στο Έρεβαν με τον τελευταίο να ευχαριστεί την οικογένεια για την δημοσιοποίηση μιας γενοκτονίας που πολλοί (και δη αυτοί που την έκαναν) την αμφισβητούν.

Μόλις πριν ένα χρόνο η Καρντάσιαν επιτέθηκε ανοιχτά στον Ερντογάν και την Τουρκία για την επιμονή τους να μην αναγνωρίζουν τη σφαγή εις βάρος των προγόνων της.

Ο Χίτλερ και οι άλλοι

"Τα ψέματα κάνουν πάντα καλά πρωτοσέλιδα και τα καλά πρωτοσέλιδα φέρνουν πωλήσεις περιοδικών. Αλλά όταν άκουσα για αυτή την ολοσέλιδη διαφήμιση των αρνητών της γενοκτονίας των Αρμένιων στη Wall Street Journal δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι. Πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι αν η Τουρκία είχε θεωρηθεί υπεύθυνη για τη γενοκτονία των Αρμενίων και είχε τιμωρηθεί για όσα είχε κάνει, το Ολοκαύτωμα μπορεί να μην είχε συμβεί. Το 1939, μια εβδομάδα πριν από τη ναζιστική εισβολή στην Πολωνία, ο Χίτλερ είπε: 'Ποιος, άλλωστε, μιλάει σήμερα για την εξόντωση των Αρμενίων;'. Εμείς το κάνουμε. Εμείς πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό μέχρι να αναγνωριστεί από την κυβέρνησή μας, διότι όταν αρνούμαστε το παρελθόν μας θέτουμε σε κίνδυνο το μέλλον μας" έγραψε στην ολοσέλιδη καταχώρηση της στους New York Times.

kim kataxorisi

Οι ρίζες της οικογένειας χάνονται μέσα στο χρόνο. Ο προπάππους της Καρντάσιαν που γεννήθηκε στο Καρά Καλέ, μια περιοχή κοντά στο Ερζερούμ, τη μεγαλύτερη πόλη της Ανατολικής Τουρκίας έφτασε στις ΗΠΑ πριν τη γενοκτονία αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.

Οι Καρντάσιαν θέλουν να τιμήσουν την καταγωγή αλλά και τον πατέρα τους Ρόμπερτ, δικηγόρος με τον Ο’ Τζέι Σίμπσον τον πιο κρίσιμο στην καριέρα αλλά και τη ζωή του πελάτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ