ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζάνετ Τζάκσον: Επιβεβαιώνει το διαζύγιο της & επιστρέφει στη σκηνή

Tζάνετ Τζάκσον: Επιβεβαιώνει το διαζύγιο της & επιστρέφει στη σκηνή

Με ένα video δώρο προς τους αναρίθμητους θαυμαστές της η μικρή αδελφή του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, η Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην επικαιρότητα με διάθεση να υπενθυμίσει σε όλους ότι έχει τον έλεγχο της ζωής της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει εντός του έτους στη μουσική σκηνή, με μια νέα περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αφού είχε διακόψει πέρσι τις εμφανίσεις της για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Στο video η ποπ σταρ επιβεβαιώνει και τα δημοσιεύματα που την έφεραν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ουίσαμ αλ Μάνα από το Κατάρ.

"Ναι, χώρισα από τον σύζυγό μου, είμαστε στα δικαστήρια και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού" αναφέρει.

Η 50χρονη Τζάκσον διέκοψε πέρσι αιφνιδιαστικά την περιοδεία της λόγω μιας "αιφνίδιας αλλαγής" στα σχέδιά της να αποκτήσει οικογένεια. Ήταν έγκυος και φέτος τον Ιανουάριο γέννησε τον γιο της, τον Έισα.

"Συνεχίζω την περιοδεία μου, όπως είχα υποσχεθεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη" πρόσθεσε, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την υπομονή τους και την υποστήριξή τους.

Η Τζάνετ Τζάκσον, το νεότερο μέλος της οικογένειας Τζάκσον, θα ξεκινήσει τη νέα περιοδεία της, που θα φέρει την ονομασία State of the World, στις 7 Σεπτεμβρίου στο Λαφαγιέτ της Λουιζιάνας.

Η επιστροφή της Τζάνετ Τζάκσον μετά τη γέννηση του πρώτου της απογόνου, του Eissa, δεν εντυπωσιάζει. "Το μωρό μου και εγώ μετά από έναν υπνάκο" έγραψε στο Twitter της στο πρώτο κοινό της selfie με το μωρό που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και κροίσο των τουριστικών επιχειρήσεων Wissam Al Mana.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2012, αλλά πλέον θα τραβήξουν πορείες χωριστές, μεγαλώνοντας ωστόσο και οι δύο το παιδί τους.

Ο χωρισμός ήρθε τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. "Προέρχονται από πολύ διαφορετικούς κόσμους" σχολίασε πηγή που πρόσκειται στην οικογένεια των Jackson στο περιοδικό People.

JANET HUSBAND

Facebook/JanetJackson

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της Τζάνετ Τζάκσον -στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον René Elizondo Jr. και στη συνέχεια με τον James DeBarge.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ