ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game Of Thrones: Ο Εντ Σίραν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον 7ο κύκλο

Game Of Thrones: Ο Εντ Σίραν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον 7ο κύκλο

Eαν αποπλανήσεις τον ευπώλητο Εντ Σίραν σε ένα γύρο beer pong ίσως μάθεις και τις λεπτομέρειες για την επικείμενη εμφάνιση του στον έβδομο κύκλο του Game Of Thrones.

Λεπτομέρειες της συμμετοχής του στον επόμενο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του HBO Game of Thrones έδωσε ο Εντ Σίραν -αν και οι δημιουργοί της σειράς κρατούσαν τα χαρτιά τους κλειστά για την εμφάνιση του τραγουδιστή στον προτελευταίο κύκλο του GoT.

O Σίραν σε συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή The Hits Radio έκανε αποκαλύψεις που ενθουσίασαν τους fan της σειράς αποκαλύπτοντας ότι για τις ανάγκες του ρόλου θα κάνει καντάδα στην ηθοποιό Μέισι Γουίλιαμς, δηλαδή την Άρια Σταρκ της σειράς.

Κάνω μόνο μία σκηνή με τη Μέισι" είπε ο Σίραν. "Τραγουδάω ένα τραγούδι και μετά αυτή λέει πόσο πολύ της άρεσε". Σε άλλη συνέντευξη του είπε ότι ο ρόλος του δεν περιλαμβάνει ούτε ερωτικές σκηνές, ούτε σκηνές βίας.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς, αυτός ο μικρός ρόλος του Σίραν είναι κατά κάποιο τρόπο ένα δώρο για την αγαπημένη του Μέισι Γουίλιαμς.

"Αναζητούσαμε εδώ και χρόνια ένα τρόπο να κάνουμε έκπληξη στη Μέισι και αυτή τη χρονιά το καταφέραμε" είπε ο Ντέιβιντ Μπένιοφ σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Σίραν είναι ο πρώτος μουσικός που θα πατήσει το πόδι του στο Γουέστερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ