ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιβάνκα Τραμπ: Ο viral χορός μιας εργαζόμενης μητέρας με τα αγόρια της

Ιβάνκα Τραμπ: Ο viral χορός μιας εργαζόμενης μητέρας με τα αγόρια της

Στο πρόσφατο αυτοβιογραφικό της πόνημα "Women Who Work" η Ιβάνκα Τραμπ ξεδιπλώνει σε 212 σελίδες πολλές πτυχές της απαστράπτουσας ζωής της.

Προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο το νέο της εγχείρημα η Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Σε αυτό η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα εμφανίζεται να χορεύει με τους δύο γιους.

Η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ έδωσε στο βίντεο τον τίτλο "Οι μικρές στιγμές μετράνε, κυρίως για τις εργαζόμενες μητέρες!! #TBT (Truth be told) σε ένα πάρτι μετά τη δουλειά με τα αγόρια μου".

Η Ιβάνκα Τραμπ στο βίντεο εμφανίζεται φορώντας το παλτό της να χορεύει με τους δύο γιους της, Τζόσεφ και Θίοντορ και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ. Το ζευγάρι έχει επίσης μία κόρη την Αραμπέλα. Γρήγορα το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 500.000 views.

https://www.instagram.com/p/p

Η Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ προωθεί το νέο της βιβλίο με τίτλο "Women Who Work" (Γυναίκες στη δουλειά: Ξαναγράφοντας τους κανόνες της επιτυχίας).

Στο βιβλίο που συνέγραψε πριν τη νίκη του πατέρα της στις προεδρικές εκλογές, όταν και η ίδια δεν είχε τότε κάποια θέση εξουσίας έχει συμπεριλάβει συμβουλές στις γυναίκες σχετικά με την πρόοδο στο χώρο εργασίας, την εξισορρόπηση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την αναζήτηση της προσωπικής ολοκλήρωσης.

Σε αυτό αποκαλύπτει ότι η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ την κάλεσε όταν φοιτούσε στο τελευταίο έτος στο κολλέγιο και της πρόσφερε δουλειά.

"Είχε ακούσει ότι θα αποφοιτούσα σύντομα και ήξερε ότι μου άρεσε η μόδα, ήθελε να μου προσφέρει μια θέση στο Vogue" γράφει η Τραμπ στο βιβλίο της προσθέτοντας ότι ναι μεν ενδιαφερόταν για τη μόδα, ωστόσο αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και απέρριψε την πρόταση.

"Δεν ήθελα να καθυστερήσω το όνειρό μου να ασχοληθώ με τον κατασκευαστικό τομέα" σημειώνει.

Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

IVANKA BOOK

ΔΗΜΟΦΙΛΗ