ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους
REUTERS/Stefan Wermuth

Ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, σε εκδήλωση το Σάββατο, με τις κάμερες να απαθανατίζουν τις τρυφερές τους στιγμές στο περιθώριο ενός φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου.

Είναι μαζί 10 περίπου μήνες και όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω στο λαμπερό ζευγάρι. Και σε μια δημόσια εκδήλωση αγάπης των δύο νέων, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρξουν φωτογραφίες.

Η βρετανική εφημερίδα The Sun απαθανάτισε το πολυπόθητο φιλί του νεαρού πρίγκιπα στην αγαπημένη του και το πρωτοσέλιδό της συνοδεύεται από τον τίτλο: «Το παλάτι σου ή το δικό μου Μεγκ;».

Capture copy copy copy

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Χάρι φαίνεται να σκύβει προς το μέρος της αγαπημένης του, η οποία τον έχει πάρει αγκαλιά και την φιλάει, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Το ζευγάρι είναι στο κέντρο της επικαιρότητας από το περασμένο έτος, όταν το παλάτι του Κένσιγκτον, με επίσημη ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε την σχέση τους. Η κ. Μαρκλ έχει γίνει «αντικείμενο βίας και παρενόχλησης, συμπεριλαμβανομένων εξάρσεων ρατσιστικής και σεξιστικής βίας από troll», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι «σπάνια έχει αναλάβει δράση σχετικά με δημοσιεύματα ή επίπλαστες ιστορίες που γράφονται για αυτόν και έχει δουλέψει σκληρά για να αναπτύξει μια επαγγελματική σχέση με τα μίντια, βασισμένη στη δουλειά του και τα θέματα που τον αφορούν», λέει το παλάτι. Όμως τα πράγματα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετικά καθώς όπως επισημαίνει:

Την περασμένη εβδομάδα είδε την λεπτή αυτή γραμμή να παραβιάζεται. Η κοπέλα του, Μέγκαν Μαρκλ, έχει γίνει θύμα. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανήσυχος για την ασφάλεια της κυρίας Μαρκλ και είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να την προστατεύσει. Δεν είναι δίκαιο για την κυρία Μαρκλ να βρίσκεται αντιμέτωπη με τέτοια καταιγίδα μόνο εντός μερικών μηνών σχέσης μαζί του.

Η Μαρκλ, πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών Trevor Engelson από το 2011 εως το 2013, φέρεται να γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα στις αρχές του Μάη στο Τορόντο, όταν ο γαλαζοαίματος βρέθηκε στον Καναδά για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο πρίγκιπας Χάρι, όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του Ουίλιαμ ανοίγονται περισσότερο στα μέσα ενημέρωσης και μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, από ότι οι βασιλικοί προκάτοχοί τους. Πρόσφατα μάλιστα ο Χάρι μίλησε για ένα θέμα «ταμπού» σε συνέντευξή του. Πώς έζησε μετά τον θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Ελισάβετ δεν συμφωνεί με τις φιλανθρωπίες;

Μετά την παραίτηση του Φιλίππου από τα δημόσια καθήκοντά του, πηγή του παλατιού αποκάλυψε στην εφημερίδα Sunday Times ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει... περισσότερες απαιτήσεις από τα εγγόνια της και την Κέιτ, που ασχολούνται με φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως είναι η «Heads Together», που εστιάζει στην προστασία της ψυχικής υγείας.

«Όσο επιτυχημένη και να είναι η εκστρατεία της Heads Together δεν είναι αυτό που περιμένει το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η άμεση επίπτωση της συνταξιοδότησης του πρίγκιπα Φιλίππου θα είναι ότι οι πρίγκιπες αναμένεται να προσφερθούν και να αναλάβουν κρατικές υποχρεώσεις καθώς και να κάνουν λιγότερες από τις φιλανθρωπικές τους ενασχολήσεις», δήλωσε η ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα.

Η ίδια πηγή υποστήριξε πως η βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί η βασιλική οικογένεια να εκπροσωπεί το έθνος και όχι τα μέλη της να ασκούν ιδιωτικές δραστηριότητες.

via GIPHY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ