ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Από το Game Of Thrones στους X-Men οι Σταρκ κυριαρχούν παντού

Από το Game Of Thrones στους X-Men οι Σταρκ κυριαρχούν παντού

Μετά την πρεσβύτερη αδελφή της, την Σόφι Τέρνερ, μια ακόμη Σταρ ετοιμάζεται να φέρει το χειμώνα στο υπερηρωϊκό σύμπαν των μεταλλαγμένων. Η Μέισι Ουίλιαμς του Game Of Thrones είναι μια ακόμη από τη φατρία που θα φέρει το χειμώνα στους Χ-Μen.

Όπως ανακοινώθηκε από τον σκηνοθέτη της επόμενης περιπέτειας Josh Boone με ανάρτηση του στο Twitter η μικρότερη Σταρκ του Game of Thrones θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της σειράς X-Men με τίτλο New Mutants μαζί με την Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Δίπλα της θα έχει και την τηλεοπτική σύμμαχο και αδελφή της Σόφι Τέρνερ. Η ταλαιπωρημένη Σάνσα Σταρκ του Γουέστερος μπήκε στην ομάδα του X-Men πέρυσι ως η τηλεπαθητική Τζέιν Γκρέι ήδη από την προηγούμενη περιπέτεια των μεταλλαγμένων.

Στην ταινία New Mutants, η Γουίλιαμς θα υποδυθεί την Γουλφσμπέιν, μία νεαρή κοπέλα που παλεύει να συμβιβάσει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις με την ικανότητα της να μεταμορφώνεται σε λύκο.

Η ταινία που είναι σκηνοθετημένη από τον Boone του The Fault in Our Stars αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2018.

marvel new

To Game Of Thrones δεν σταματάει πουθενά

https://www.instagram.com/p/p

Νέες περιπέτειες βασισμένες στο παράλληλο σύμπαν που δημιούργησε ο Τζορτζ Μάρτιν θα έρθουν σύντομα στη μικρή οθόνη καθώς η ετοιμάζονται νέες παράλληλες σειρές που θα αναφέρονται είτε σε περιόδους πριν από αυτή που εκτυλίσσονται τα γεγονότα της υπάρχουσας σειράς (prequel) είτε σε εποχή μεταγενέστερη από αυτή του σημερινού Game of Thrones (sequel).

Το τηλεοπτικό δίκτυο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει κλείσει συμφωνίες με τέσσερις σεναριογράφους οι οποίοι "θα εξερευνήσουν διαφορετικές χρονικές περιόδους από το ευρύ και πλούσιο σύμπαν του Μάρτιν".

"Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για αυτές τις συμφωνίες. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειάζονται οι συγγραφείς και όπως με όλα τα εγχειρήματά μας θα εκτιμήσουμε τι έχουμε όταν θα ολοκληρωθούν όλα τα σενάρια" προσθέτει ακόμα το δίκτυο στην ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ