ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Στο νέο teaser o απέθαντος εχθρός επιστρέφει

Game of Thrones: Στο νέο teaser o απέθαντος εχθρός επιστρέφει

Ο πραγματικός εχθρός των ηρώων του Game Of Thrones μοιάζει να έρχεται σε πρώτο πλάνο στην προτελευταία σεζόν που κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο μήνες.

Ο Night King, αυτός που οι δημιουργοί του Game Of Thrones David Benioff και Dan Weiss λατρεύουν περισσότερο από όλους θα είναι κεντρικός χαρακτήρας στην έβδομη σεζόν όπως αποκαλύπτει το τελευταίο teaser της σεζόν που θα μας οδηγήσει στην Μεγάλη Μάχη ανάμεσα σε θνητούς και White Walkers.

Με δεδομένο ότι υπάρχουν μόλις 13 επεισόδια μέχρι το φινάλε της σειράς (όχι, δεν θα ασχοληθούμε ακόμη με τα άπειρα spinoffs που έχουν ανακοινωθεί), μπορούμε να στοιχηματίσουμε με σιγουριά ότι ο Βασιλιάς της Νύχτας θα κάνει τη ζωή δύσκολη στον Jon Snow (Kit Harington) και όλους τους άλλους που παλεύουν για τον Σιδερένιο Θρόνο μιας εποποιίας που γράφει ιστορία στα τηλεοπτικά χρονικά.

Στο έβδομο κεφάλαιο της τηλεοπτικής μεταφοράς η δράση αναμένεται να είναι καταγιστική. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Nikolaj Coster-Waldau (βλ Jaime Lannister) στο Entertainment Weekly όπου και αποκάλυψε ότι όταν διάβασε το σενάριο της νέας σεζόν σοκαρίστηκε από το ρυθμό και την ένταση της.

"Πολλά πράγματα που κανονικά χρειαζόντουσαν μια σεζόν τώρα γίνονται σε ένα επεισόδιο" είπε με τον Kit Harington να τον επιβεβαιώνει.

Το νέο teaser έρχεται μία μόλις ημέρα μετά τις εφτά φωτογραφίες από τον έβδομο κύκλο που δόθηκαν στη δημοσιότητα και στις οποίες η Καλίσι μοιάζει να βάζει τους θεόρατους δράκους της στην εμπροσθοφυλακή της πιο αιματηρής μάxης της σειράς.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο έβδομος κύκλος δεν θα αριθμεί 10 επεισόδια. Όπως ανακοίνωσε το ΗΒΟ ο έβδομος κύκλος θα έχει μόνο 7 επεισόδια -όπως και ο όγδοος κύκλος.

Και ένας Νεντ Σταρκ από το πουθενά

ned

Όπως αναφέρει η The Independent, ο ηθοποιός Sean Bean που πρωταγωνιστεί στη σειρά του BBC, Broken, έκανε αναφορά στον χαρακτήρα του στο GoT αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας πιθανής "ανάστασης"

"Θα μου άρεσε να δω τον Nεντ Σταρκ, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσα στο Game of Thrones να ανασταίνεται. Έφεραν τον Jon Snow πίσω στη ζωή, γιατί να μην το κάνουν και για τον Ned Stark αυτό;" σχολίασε προσθέτοντας με χιούμορ πως στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει σκοτωθεί 25 φορές στη "μεγάλη" και τη "μικρή" οθόνη.

O 7ος κύκλος ξεκινάει την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ