ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Από την Αριάνα Γκράντε στον Τζάστιν Μπίμπερ: Tρόμος για τις live εμφανίσεις

Από την Αριάνα Γκράντε στον Τζάστιν Μπίμπερ: Tρόμος για τις live εμφανίσεις

Μετά τον τραγικό απολογισμό της επίθεσης στο συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ ο τρόμος απλώνεται επάνω από τη βιομηχανία της διασκέδασης και των live εμφανίσεων. 

Οι Beliebers aka οι θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ παρακαλούν τον καλλιτέχνη να ακυρώσει τις προσεχείς συναυλίες του στη Βρετανία, για λόγους ασφάλειας -τόσο της δικής τους όσο και της δικής του.

Ο 23χρονος υπερστάρ από τον Καναδά έχει προγραμματίσει υπαίθρια συναυλία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου τον Ιούλιο.

Μερικά από τα μηνύματα που καλούν σε ακύρωση των εμφανίσεων του αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Σκούτερ Μπράουν –ατζέντης τόσο του Μπίμπερ όσο και της Αριάνας Γκράντε που επέστρεψε πλέον στις ΗΠΑ μετά το αιματοκύλισμα της συναυλίας της στο Μάντσεστερ όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 άτομα και τραυμάτισε δεκάδες.

scooter fan

Η Λιάν Μάρρεϊ, 20, η οποία ζει στην Ιρλανδία, έχει εισιτήρια για τη συναυλία του Μπίμπερ στο Δουβλίνο τον Ιούνιο, αλλά είπε ότι μετά την τρομοκρατική ενέργεια της Δευτέρας σκέφτεται να τα πουλήσει.

"Απλώς δεν θέλω κάτι που θα ήθελα να είναι φανταστική νύχτα να καταλήξει σε κάτι όπως η χτεσινή", είπε στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι πλήρωσε 180 ευρώ για κάθε ένα από τα εισιτήρια.

Οι περιοδείες αποφέρουν κέρδη

Οι περιοδείες αποτελούν μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος για μουσικούς τα τελευταία χρόνια. Οι 10 μεγαλύτερες περιοδείες παγκόσμια έφεραν εισπράξεις 1,67 δις δολαρίων (1,50 δις ευρώ) συνολικά το 2016, σύμφωνα με την έκδοση Pollstar της μουσικής βιομηχανίας.

Μόνο ο Μπρους Σπρίνγκστιν μόνο είχε εισπράξεις 268,3 εκατ. δολαρίων (240 εκατ. ευρώ). Ανάμεσα στους πιο ευπώλητους καλλιτέχνες είναι η Τέιλορ Σουίφτ, ο Τζάστιν Μπίμπερ αλλά και η Αριάνα Γκράντε. Η 23χρονη Γκράντε έκανε εισπράξεις 25 εκατ. δολαρίων (22,3 εκατ. ευρώ) και άνω από περιοδείες σε ένα δωδεκάμηνο περιοδείας (Απρίλιος 2016- 2017) ενώ ο συνομήλικος της Μπίμπερ είχε συνολικές εισπράξεις 163 εκατ. δολαρίων (146 εκατ. ευρώ) το 2016.

Η επόμενη μέρα

Μετά το τραγικό συμβάν η Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις ΗΠΑ. Στη μόνη δήλωσή της μέχρι τώρα, η Γκράντε περιέγραψε τον εαυτό της στο Twitter, πέντε ώρες περίπου μετά το τρομοκρατικό επεισόδιο, ως "σπασμένη", προσθέτοντας: "Από το βάθος καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια".

Αν και έχει ανακοινωθεί αν θα συνεχίσει την περιοδεία της ή όχι το ΤΜΖ αναφέρει ότι η Γκράντε αποτραβιέται από τον προβολέα.

manchester

ΔΗΜΟΦΙΛΗ