ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπόνο & Τζορτζ Μπους: Το νέο bromance που δεν περίμενε κανείς εκπλήσσει

Μπόνο & Τζορτζ Μπους: Το νέο bromance που δεν περίμενε κανείς εκπλήσσει

Ο (αμφιλεγόμενα φιλάνθρωπος) Μπόνο των U2 είναι ένας καλλιτέχνης με δυνατή ατζέντα και γνωριμίες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ο νεότερος όπως αποκαλύφθηκε με μια selfie στο Ιnstagram του πλανητάρχη από το παρελθόν.

Η επίσκεψη στο ράντσο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους του νεότερου στο Τέξας από τον Μπόνο των U2 γνωστοποιήθηκε μετά από ανάρτηση του πρώην προέδρου στα social media. Το κοινό πορτρέτο τους συνοδεύεται από τη λεζάντα:

"Ο Μπόνο είναι πραγματικά σπουδαίος, έχει μία τεράστια καρδιά και μία πανανθρώπινη ψυχή, για να μην αναφέρω την εξαιρετική φωνή του".

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την ανάρτηση του πρώην προέδρου, οι δύο τους συζήτησαν για τις ανθρωπιστικές προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για να σωθούν ζωές κυρίως στην Αφρική.

https://www.instagram.com/p/p

Εκτός από τη συμμετοχή του στους U2, ο Μπόνο έχει ηχογραφήσει πολλούς δίσκους με άλλους καλλιτέχνες, ενώ έχει αποσπάσει δεκάδες μουσικά βραβεία. Φημίζεται επίσης για το φιλανθρωπικό του έργο και για τις σχέσεις που διατηρεί με διάφορους "ισχυρούς" ανά τον κόσμο αν και η δράση του πολλές φορές έχει αμφισβητηθεί ως βιτρίνα για φοροδιαφυγή των εσόδων του καλλιτέχνη. Είναι ένα debate που κρατάει καιρό και έτσι θα συνεχίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ