ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

30.000 εισιτήρια σε 360 δεύτερα: Sold out η συναυλία για το Μάντσεστερ

30.000 εισιτήρια σε 360 δεύτερα: Sold out η συναυλία για το Μάντσεστερ
Η 14χρονη Sorrell Leczkowski ήταν ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ. Greater Manchester Police/Handout via REUTERS

Η Αριάνα Γκράντε θα νιώσει δύναμη την Κυριακή, όταν και θα τραγουδήσει μπροστά σε τουλάχιστον 30.000 ανθρώπους τα τραγούδια και το μήνυμα αλληλεγγύης στην πολυαναμενόμενη συναυλία της One Love Manchester που θα την φέρει πίσω στην πόλη του Μάντσεστερ που την τραυμάτισε για πάντα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της περασμένης εβδομάδας, εξαντλήθηκαν σήμερα σε διάστημα μόλις 6 λεπτών, αφότου βγήκαν προς πώληση.

Η εταιρία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester, όπου θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με άλλους αστέρες του πενταγράμμου, και η νεαρή τραγουδίστρια.

Δίπλα της θα εμφανιστεί μια πλειάδα αστέρων όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay, η Κέιτι Πέρι, οι Take That, οι Black Eyed Peas, ο Usher και ο Pharrell. Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν στο στάδιο χωρητικότητας 50.000 θεατών Emirates Old Trafford.

Περίπου 20.000 δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Μάντσεστερ Αρένα τη νύχτα της επίθεσης.

Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τη συναυλία της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ θα δοθούν στο Έκτακτο Ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Μάντσεστερ.

one

Η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις τελειώσει τη συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα την 22α Μαρτίου όταν ο βομβιστής καμικάζι Σαλμάν Αμπέντι πυροδότησε τα εκρηκτικά του και οδήγησε στον θάνατο 22 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 7 παιδιά. Άλλοι 116 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ