ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πανικός στο Χόλιγουντ - Έκλεψαν ιατρικούς φακέλους πλαστικών επεμβάσεων

Πανικός στο Χόλιγουντ - Έκλεψαν ιατρικούς φακέλους πλαστικών επεμβάσεων

Στο Χόλιγουντ υπάρχει μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να "βελτιώσουν" την εικόνα τους και τους επαγγελματίες που φροντίζουν για αυτό με κοστοβόρες πλαστικές επεμβάσεις δουλεμένες με μαεστρία. Κανείς δεν πρέπει να πει ποιός έχει κάνει τι. Η συμφωνία αυτή μόλις ακυρώθηκε με την ίδια ευκολία που ο Ντόναλντ Τραμπ αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

Το Χόλιγουντ ανησυχεί για τα μυστικά του μετά την απίστευτη κλοπή σε πολυτελή κλινική πλαστικής χειρουργικής στο Ροντέο Ντράιβ του Μπέβερλι Χιλς. Τουλάχιστον 15.000 φάκελοι ανώνυμων αλλά και επώνυμων ασθενών κλάπησαν από πρώην υπάλληλο της κλινικής του Dr Ζάιν Κάντρι.

H εκδίκηση από τον δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο ο οποίος απολύθηκε με την κατηγορία ότι έκλεβε από την κλινική έχει ανησυχήσει πολλούς καθώς ο πρώην μεταφραστής και οδηγός του Κάντρι τώρα γνωρίζει πολλά και θα χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση του με όποιον τρόπο μπορεί αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Los Angeles Daily News.

Ο πρώην υπάλληλος φέρεται να έκλεψε όχι μόνο φακέλους με οικονομικά και προσωπικά στοιχεία ασθενών, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες καθώς και αντίγραφα επιταγών, αλλά και φωτογραφίες τους πριν και κατά τη διάρκεια της εγχείρησης καθώς και ιατρικά ιστορικά.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν τραβηχθεί όταν οι ασθενείς δεν είχαν τις αισθήσεις τους και ο πρώην υπάλληλος τις ανέβασε αργότερα στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης.

Το τηλεοπτικό κανάλι του Λος Άντζελες KTLA 5 ανακοίνωσε ότι αρκετοί ασθενείς ήταν διάσημοι και πιθανότατα να πληγούν σοβαρά στην περίπτωση που δημοσιευθούν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Παράλληλα η διεύθυνση της κλινικής προειδοποίησε τους ασθενείς να ελέγξουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του γιατρού Κάντρι η κλοπή αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εσωτερικού ελέγχου στη κλινική. Η αστυνομία ερευνά και άλλες δύο κλινικές του Δόκτορος Κάντρι στο Παλμντέιλ και το Χάντινγκτον Μπιτς μήπως τυχόν έχει συμβεί και εκεί παρόμοια κλοπή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ