ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η μικρή οθόνη κατακτά και την Τζούλια Ρόμπερτς

Η μικρή οθόνη κατακτά και την Τζούλια Ρόμπερτς
EPA

Η οσκαρική ηθοποιός θα είναι πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «Today will be different» του ΗΒΟ

Η τηλεοπτική καριέρα για την ακριβοπληρωμένη και εκλεκτική Τζούλια Ρόμπερτς βρισκόταν σταθερά σε δεύτερο πλάνο. Αν και από το 1988 εμφανίστηκε σε τηλεταινίες και ως guest σε δημοφιλής σειρές όπως «Τα Φιλαράκια» αλλά και ντοκιμαντέρ, παρέμενε σταθερά προσηλωμένη στον κινηματογράφο.

Οι 3 Χρυσές Σφαίρες και το βραβείο Όσκαρ για την «Εριν Μπρόγκοβιτς» σφραγίζουν την επιβράβευση του υποκριτικού ταλέντου της, ενώ η εφετινή ανακήρυξη της από το περιοδικό People ως η ωραιότερη γυναίκα της Showbiz για πέμπτη φορά (1991, 2000, 2005, 2010) αποτελεί για την διάσημη ηθοποιό ένα αξεπέραστο ρεκόρ.

Τον προσεχή Νοέμβριο η 49χρονη σταρ και μητέρα 3 παιδιών αναμένει να βγει στις αίθουσες η νέα της ταινία με τίτλο «Wonder» βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Tζ. Παλάσιο. Αυτή η χρονιά, το 2017, σηματοδοτεί την εμφάνιση της Τζούλια Ρόμπερτς και στην τηλεόραση πρωταγωνιστώντας σε μια τηλεοπτική σειρά, υπερπαραγωγή του ΗBO.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, από το 2014 η τηλεόραση έχει περάσει στην νέα εποχή των παραγωγών που μπορούν εύκολα να συναγωνιστούν τις ταινίες των μεγάλων στούντιο και όλο και περισσότεροι διάσημοι ηθοποιοί δείχνουν την προτίμησή τους σε αυτά τα σίριαλ.

Η Τζούλια Ρόμπερτς ενσαρκώνει, πρωταγωνιστώντας, την Έλενορ Φλαντ μια γυναίκα που η ζωή δεν της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και μια μέρα θα ξυπνήσει αποφασισμένη να αλλάξει τα πάντα. Αυτές τις 24 ώρες περιγράφει σε ένα βιβλίο η Μαρία Σέμπλε με τίτλο «Today will be different». Το HBO αγόρασε τα δικαιώματα του βιβλίου για να το μετατρέψει σε σίριαλ και αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία της Ρόμπερτς με το τηλεοπτικό δίκτυο μετά την εμφάνισή της στην τηλεταινία «The normal heart». Η επανεμφάνιση της Τζούλια Ρόμπερτς σε σίριαλ ως πρωταγωνίστρια πλέον, αναμένεται να αφήσει το στίγμα της και στη μικρή οθόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ