ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πύργος Γκρένφελ: Σελίν Ντιον, Ρόμπι Ουίλιαμς & άλλοι για το Λονδίνο

Πύργος Γκρένφελ: Σελίν Ντιον, Ρόμπι Ουίλιαμς & άλλοι για το Λονδίνο
REUTERS/Hannah McKay

Η Adele βρέθηκε στο θρήνο κάτω από τον Πύργο της Κολάσεως που έχει κοστίσει τη ζωή σε 79 ανθρώπους. Το ίδιο και ο νεότερος Μπέκαμ, το ίδιο και η παλιά και νέα φρουρά του παλατιού (βλ. Ελισάβετ & Ουίλιαμ) και για κακή της τύχη η Τερέζα Μέι που πλέον κατηγορείται για μια συμπεριφορά απάθειας και ανείπωτης αδιαφορίας απέναντι στους πολίτες της. Παράλληλα μια ορδή από star, από τη Σελίν Ντιον του Καναδά στο Ρόμπι Ουίλιαμς θα συμμετέχουν σε μια φιλανθρωπική ηχογράφηση διασκευής για την οικονομική υποστήριξη των οικογενειών που έχασαν όσα είχαν στο τραγικό περιστατικό του Λονδίνου.

Η Ντιον είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των τραγουδιστών που θα συμμετάσχουν στην εγγραφή του τραγουδιού Bridge Over Troubled Water των Simon & Garfunkel, μια ιδέα που είχε ο μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας Σάιμον Κάουελ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της πυρκαγιάς στον Πύργο Grenfell του Λονδίνου.

Το τραγούδι, στην ηχογράφηση του οποίου συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 19 ιουνίου, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής καλλιτεχνών, ο παραγωγός αποφάσισε, σύμφωνα με την Daily Express, να διατεθεί μέσω του διαδικτύου την Τετάρτη, 21η Ιουνίου.

Μάλιστα ο πρώην κριτής του American Idol, Σάιμον Κάουελ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προσθέτει τις φωνές των μεγάλων σταρ της μουσικής βιομηχανίας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πέρα από την Ντιον άλλα ονόματα που θα φημολογείται ότι θα συμμετέχουν οι Ρόμπι Ουίλιαμς, Carl Barat, Craig David, Emeli Sande, James Blunt, Rita Ora, Stormzy, Kelly Jones, Louisa Johnson, Leona Lewis, Paloma Faith, Pixie Lott, Raye, ο Shane Filan των Westlife και η Tulisa Contostavlos. Επιπλέον υπάρχουν μη επιβεβαιωμένες φήμες για επανένωση της αρχικής σύνθεσης των One Direction.

Όπως αποκάλυψε ο Κάουελ τους καλλιτέχνες θα τους διευθύνει ο μαέστρος Gareth Edmund Malone και υπολογίζεται ότι θα ακουστούν περισσότερους από 300 φωνές, επώνυμες αλλά και ανώνυμες στην εκτέλεση του θρυλικού κομματιού των Simon & Garfunkel.

simon

H Nτιον βρίσκεται σε περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία και η άφιξή της εκεί έχει συμπέσει με μία ακόμα μεγάλη τραγωδία που την ανάγκασε, σύμφωνα με το ABC, να ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις της στην αρένα του Μάντσεστερ, ύστερα από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο τέλος της συναυλίας που έδωσε εκεί η Αριάνα Γκράντε τον περασμένο μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ