ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκαλ Γκαντότ: Ο μισθός της Wonder Woman δεν είναι αυτός που νομίζετε

Γκαλ Γκαντότ: Ο μισθός της Wonder Woman δεν είναι αυτός που νομίζετε

Η Wonder Woman έχει αναδειχθεί σε μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμια box office μετρώντας ήδη εισπράξεις των 500 και πλέον εκατομμυρίων δολαρίων και ίσως είναι πολύ καλύτερη επένδυση από τα blockbuster που δεν ήταν Man of Steel και Batman v Superman. Πόσα κέρδισε η πρωταγωνίστρια Γκάλ Γκαντότ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο; Η απάντηση δείχνει όλα όσα είναι λάθος στην εργασιακή πολιτική του Χόλιγουντ σήμερα.

Η Γκαντότ υπέγραψε για 300.000 δολάρια -ένας μισθός που όταν συγκριθεί με όσα κερδίζουν οι άντρες πρωταγωνιστές των ταινιών με σούπερ ήρωες μοιάζει μηδαμινός.

Όπως αποκαλύπτει το Variety και το The Daily Dot η Γκαντότ έχει υπογράψει για τρεις ταινίες. Batman v Superman, Wonder Woman και το πολυαναμενόμενο Justice League για τις οποίες πληρώθηκε 300.000 τη φορά.

Μια μικρή υποσημειώση: ο Iron Man Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πληρώθηκε 50 εκατομμύρια δολάρια για να είναι ένας από τους ήρωες της Marvel. To Forbes επίσης αναφέρει ότι ο Χένρι Κάβιλ που υποδύθηκε τον Superman κέρδισε $14 εκατομμύρια μόνο για τον Man of Steel.

Βέβαια το Dot τονίζει ότι ίδια ήταν και η αμοιβή του ηθοποιού Chris Evans για το πρώτο Captain America ωστόσο η Γκαντότ μοιάζει να είναι μια μετοχή που το Χόλιγουντ αγόρασε πολύ φτηνά.

https://www.instagram.com/p/p

Στα συμβόλαια δεν υπολογίζονται τα bonus από τις εισπράξεις των ταινιών ωστόσο ακόμη μια φορά είναι προφανές ότι το Χόλιγουντ μπορεί να έχει κάνει βήματα στο να εμπιστεύεται γυναίκες δημιουργούς μπροστά και πίσω από την κάμερα σε παραγωγές που ήταν ανδροκρατούμενες, ωστόσο δεν έχει κάνει τίποτα στο μισθολογικό χάσμα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του με δυνάμεις φοβερές.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ