ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Downton Abbey: Το αβαείο περνάει από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη

Downton Abbey: Το αβαείο περνάει από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη

Τελευταία αναρίθμητες ταινίες έχουν δώσει αφορμή για να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη spin off και άλλες ιστορίες των πρωταγωνιστών τους. Η αριστοκρατική οικογένεια Κρόουλι όμως του επιτυχημένου δράματος εποχής Downton Abbey κάνει τη διαφορά περνώντας από το καθιστικό στις σκοτεινές αίθουσες με την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας τους να έχει ήδη δρομολογηθεί.

Μετά από έξι τηλεοπτικές σεζόν το Downton Abbey θα γεμίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες με το ήθος και το δράμα του με τα γυρίσματα να ξεκινούν το 2018.

Ο Μάικλ Έντελσταϊν της NBCUniversal International έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στη Σιγκαπούρη.

"Ετοιμαζόμαστε για μια ταινία. Είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό" δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει 20 ηθοποιούς της σειράς στο καστ της ταινίας.

Τώρα εργαζόμαστε στο σενάριο και μετά πρέπει να δούμε πως θα φέρουμε πάλι τους ηθοποιούς μαζί. Γιατί όπως ξέρετε οι άνθρωποι πηγαίνουν και κάνουν άλλα πράγματα. Αλλά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την ταινία κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά" πρόσθεσε.

downton abbey christmas 2013

Προς μεγάλη απογοήτευση των φανατικών θεατών της, η σειρά που διηγείται την ιστορία της οικογένειας Κρόουλι και των υπηρετών της ολοκληρώθηκε το 2015 έχοντας κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Emmy, και 3 BAFTA στα έξι χρόνια προβολής της.

Η ηθοποιός Σοφία ΜακΣέρα που είχε το ρόλο μιας εκ των υπηρετριών, ερωτηθείσα είπε ότι δεν γνώριζε κάτι επίσημα για την ταινία, αλλά δήλωσε ότι με χαρά θα λάμβανε μέρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ