ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Είμαι αλκοολικός, εξαρτημένος, τυχερός» - Ο Κλέιτον των U2 αποκαλύπτεται

«Είμαι αλκοολικός, εξαρτημένος, τυχερός» - Ο Κλέιτον των U2 αποκαλύπτεται

"Έζησε τον εθισμό και βγήκε νικητής στην απέναντι όχθη. Ήταν αρκετά θαρραλέος για το παραδεχτεί" είπε ο μουσικός παραγωγός Κρίς Μπάκλγουελ για τον μπασίστα του συγκροτήματος U2 Άνταμ Κλέιτον που συγκίνησε μιλώντας για τη μάχη του με τον εθισμό παραλαμβάνοντας το βραβείο MusiCares από την φιλανθρωπική οργάνωση της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Σε μια ειλικρινή και εγκάρδια ομιλία, ο μπασίστας των U2 Άνταμ Κλέιτον ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος για την υποστήριξη που του παρείχαν ώστε να θεραπευτεί και να ανακάμψει από την εξάρτηση που είχε στο ποτό πριν από χρόνια.

"Έχουμε μία συμφωνία μεταξύ μας", είπε ο 57χρονος μπασίστας. "Στο συγκρότημά μας, κανένας δεν παθαίνει ατύχημα. Όλοι επιστρέφουμε σπίτι, ή κανένας δεν επιστρέφει. Κανείς δεν μένει πίσω. Σας ευχαριστώ που τιμήσατε αυτήν την υπόσχεση και με αφήσατε να είμαι μέλος της μπάντας σας" πρόσθεσε εξομολογούμενος ότι
"δεν είναι συνηθισμένος να πετυχαίνω τίποτα μόνος μου".

"Είμαι αλκοολικός, εξαρτημένος, αλλά με κάποιον τρόπο αυτή η καταστροφική ασθένεια με οδήγησε σε αυτήν την υπέροχη ζωή που έχω τώρα. Απλώς δεν μπορούσα να έχω συνέχεια μαζί μου το αλκοόλ ως φίλο μου. Κάποια στιγμή έπρεπε να το αφήσω πίσω και να διεκδικήσω τη ζωή μου" είπε.

ADAM1

Facebook/u2

"Ήμουν τυχερός επειδή είχα τρεις φίλους που μπορούσαν να δουν τι συνέβαινε και που με αγαπούσαν τόσο ώστε να μην χαλαρώσω και αποτύχω. Τον Μπόνο, τον The Edge και τον Λάρι (Μιούλεν) που με υποστήριξαν πραγματικά πριν και μετά, κατά την είσοδό μου στην αποκατάσταση και είμαι ανεπιφύλακτα ευγνώμων για τους φίλους μου, την κατανόηση και την υποστήριξή τους" τόνισε προτού ολοκληρώσει την ομιλία του με τους στίχους που είχε γράψει ο τραγουδιστής των U2 Μπόνο.

"If you walk away, walk away, I will follow" υπενθύμισε σε όλους με τους φίλους του πάντα τριγύρω.

ADAM

Facebook/u2

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ