ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Σεξουαλική κακοποίηση & η πρεμιέρα των 90 λεπτών πλησιάζει (vid)

Game of Thrones: Σεξουαλική κακοποίηση & η πρεμιέρα των 90 λεπτών πλησιάζει (vid)

Καθώς η πρεμιέρα του έβδομου, προτελευταίου κύκλου του GOT πλησιάζει το cast αποκαλύπτεται προωθώντας τη σειρά με όποιον τρόπο γνωρίζει. Ανάμεσα σε όλους και η Σόφι Τέρνερ ή αλλιώς η Σάνσα Σταρκ που μίλησε στους Sunday Times για το απροσδόκητο μάθημα σεξ στα πλατό των γυρισμάτων.

Η 21χρονη βρετανή ηθοποιός που ουσιαστικά ενηλικιώθηκε υποδυόμενη την απόγονο του Σταρκ (ήταν 12 στην austion, 15 όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο μίλησε για τη ζούγκλα του Γουέστερος που είναι ένας κόσμος πλημμυρισμένος στο σεξ, τη βία και το θάνατο.

"Την πρώτη φορά που κατάλαβα τι είναι το στοματικό σεξ ήταν όταν ήμουν μόλις 13 ετών και διάβασα το σενάριο που μου δόθηκε" λέει αποκαλώντας το Game of Thrones το σχολείο του σεξ για την ίδια.

Επιπλέον η Τέρνερ αναφέρθηκε στη σκηνή βιασμού της. "Δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης πριν γυρίσω τη σκηνή" λέει.

"Όταν είδα τη σκηνή σκέφτηκα πως ίσως δεν θα έπρεπε να την είχαμε γυρίσει. Στη συνέχεια όμως κατάλαβα πως όσο πιο πολύ μιλάμε για τον βιασμό, τόσο το καλύτερο, γιατί ευαισθητοποιείται περισσότερος κόσμος" πρόσθεσε τονίζοντας την ανάγκη "να δοθεί στα θύματα το θάρρος να μιλάνε ανοιχτά"

Το επεισόδιο των 90 λεπτών

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Game of Thrones πρέπει να προετοιμάζονται για μία θεαματική νέα περίοδο της σειράς, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι μία πολύ κινηματογραφική σεζόν της σειράς.

Το πρώτο επεισόδιο μάλιστα θα έχει διάρκεια 90 λεπτών, όπως αποκάλυψε ο συμπαραγωγός της σειράς Ντέιβιντ Μπένιοφ.

"Το πρώτο θα είναι το μεγαλύτερό μας επεισόδιο. Πάντα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν έβλεπα το Breaking Bad πως κατάφερναν να κάνουν κάθε επεισόδιο να έχει την ίδια διάρκεια και μάλιστα με τόση μεγάλη ακρίβεια. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί δεν έχουμε την ίδια πίεση. Το επεισόδιο της πρεμιέρας θα είναι περίπου 90 λεπτά και θα ακολουθήσει ένα επεισόδιο που θα είναι το μικρότερο που έχουμε κάνει ποτέ, στα 50 λεπτά".

Τέλος το HBO έδωσε ακόμη ένα trailer γεμάτο spoilers για τη σειρά. Ανάμεσα σε όλα ο αδελφός της Σάνσα, Μπραν, πετάει (επιτέλους) με τη μορφή κορακιού πάνω από ένα στρατό από white walkers και ο Night King το γνωρίζει...

Ο 7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς-φαινόμενο της HBO, "Game of Thrones" κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Ιουλίου στις 4.00 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στη Nova.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ