ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σερ: «Αισθάνομαι άσχημα για τη Μελάνια Τραμπ»

Σερ: «Αισθάνομαι άσχημα για τη Μελάνια Τραμπ»
REUTERS

Η αειθαλής entertainer με το όνομα Σερ διασκεδάζει πολύ με το Twitter κάνοντας συχνά αναρτήσεις που συζητιούνται πολύ για τον εμπρηστικό χαρακτήρα τους.

Σε μία από αυτές η Σερ αποφάσισε να πει τη γνώμη της για τη Μελάνια Τραμπ. Η 71χρονη ασχολήθηκε με τον γάμο της Πρώτης Κυρίας εκφράζοντας την άποψη ότι μάλλον δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένη μέσα σ' αυτόν.

Συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου η Σερ έγραψε:

"Δεν είμαι σίγουρη, αλλά η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πάντα θλιμμένη- θυμωμένη, σαν να έχασε τον καλύτερό της φίλο. Ποτέ δεν χαμογελάει... Αισθάνομαι άσχημα" έγραψε στις 30 Ιουνίου η Σερ.

"Ελπίζω ότι θα το δει και θα πάρει τον γιο της και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη σύντομα. Φαίνεται να είναι καλή μητέρα. Δεν την έχω δει ποτέ να τον αγκαλιάζει ή να παίζει με τον γιο της" πρόσθεσε απαντώντας σε σχόλιο.

Η Σερ ασκεί τακτικά αυστηρή κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν αναφέρεται στη σύζυγό του Μελάνια. Έχει 3,36 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, αλλά η Μελάνια δεν είναι μέσα σ' αυτούς, σημειώνει η βρετανική Express.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια έρχεται αντιμέτωπη με ερωτήσεις που αφορούν τον γάμο της, αλλά επανήλθε απαντώντας σε όλους εκείνους που ασκούν κριτική για το γάμο της κάνοντας μία δήλωση στην Daily Mail.

"Είναι θλιβερό όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να προωθήσουν την ατζέντα τους σχολιάζοντας εμένα και την οικογένειά μου, ειδικά όταν δεν με ξέρουν" τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ