Ο ευπώλητος μουσουργός της Βρετανίας Εντ Σίραν θα κάνει το ντεμπούτο του στο Game Of Thrones ωστόσο δεν θα ενδιαφερθεί στο ελάχιστο για τα όποια σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Άλλωστε ο Σίραν δεν θα παρακολουθεί το Twitter και τους θιασώτες του καθώς πλέον διαγράφει έναν έναν τους λογαριασμούς του στα social media με λόγο.

Ο 26χρονος Βρετανός καλλιτέχνης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα "κύματα μίσους" που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγνωρίζοντας ότι η ανάγνωση των όσων γράφονται του χαλάνε την καθημερινότητά του.

"Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά να λένε οι άνθρωποι μικροπρεπή πράγματα" είπε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Sun.

Ένα σχόλιο μπορεί να καταστρέψει την ημέρα μου, για το λόγο αυτό έχω βγει από όλο αυτό. Έσπαγα το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω γιατί δεν αρέσω στους ανθρώπους.

Στη συνέχεια ο Εντ ανέφερε ένα πρόσφατο παράδειγμα όταν παρερμηνεύτηκαν κάποιες αναφορές που έκανε για το πρόσωπο της Lady Gaga, οδηγώντας τους χρήστες του Twitter να το κατακλύσουν με αρνητικότητα και μίσος, όπως είπε, γι’ αυτόν.

"Το φαν κλαμπ της Lady Gaga διάβασε μία συνέντευξη στην οποία υποτίθεται ότι μιλούσα άσχημα γι’ αυτήν και τότε ξεχείλισε το μίσος. Και δεν είχε να κάνει τίποτα με όλο αυτό" είπε.

"Πιστεύω, λοιπόν, ότι το Twitter έχει αναλάβει έναν τεράστιο ρόλο προώθησης υποθετικών πραγμάτων και στη συνέχεια σε ρίχνουν στη... λάσπη",  πρόσθεσε.

Για κάποιους ένα κατασκεύασμα των media, για άλλους ένας καλλιτέχνης του δρόμου με ταλέντο που η ζωή του φέρθηκε καλά ο γενναιόδωρος Σίραν λίγο καιρό πριν συγκίνησε με την αποκλειστική συναυλία που παραχώρησε για τη μικρή Μέλοντι.

Ο 26χρονος τραγούδησε μόνο για τη δεκάχρονη που έχει περάσει το 80% της ζωής της μέσα στα νοσοκομεία χτυπημένη από σειρά ασθενειών.

"Ήταν η πιο ωραία ημέρα της ζωής της" είπε η μητέρα της. "Της έκανε όλα τα χατίρια. Έκατσαν μαζί, έπαιξαν μαζί" πρόσθεσε για την κόρη της που πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Rett.

Διαβάστε επίσης