ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η εμμονή με την Adele σε απόλυτους αριθμούς

Η εμμονή με την Adele σε απόλυτους αριθμούς
XL Recordings

Σήμερα η πολυαναμενόμενη νέα δισκογραφική δουλειά της Αdele κυκλοφόρησε και όλα δείχνουν ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα καταφέρει να σπάσει ακόμη και τα δικά της ρεκόρ.

Αν και το “25” δεν είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες (κίνηση που εν μέρει είχε κάνει και η Τείλορ Σουίφτ όταν κήρυξε πόλεμο στο Spotify) “η Adele είναι ένα περίεργο φαινόμενο”. Αυτό δήλωσε στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας για να συνεχίσει. “Ακόμα κι αν αποφάσιζε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ της σε κασέτες , θα εξακολουθούσε να είναι ο μεγαλύτερος δίσκος της χρονιάς”.

“Αγαπάμε και σεβόμαστε την Adele , όπως κάνουν και τα 24 εκατομμύρια θαυμαστές της στην υπηρεσία του Spotify” ήταν η ανακοίνωση της εταιρίας. “Ελπίζουμε ότι θα δώσει σε αυτούς τους θαυμαστές της την ευκαιρία να απολαύσουν το ‘25 ‘ στο Spotify , παράλληλα με το ‘19’ και το ‘21’ πολύ σύντομα”.

Πολλοί ενοχλήθηκαν. Για αυτούς οι μόνοι καλλιτέχνες που δεν σέβονται τους χρήστες των ψηφιακών υπηρεσιών μουσικής είναι οι άπληστοι καλλιτέχνες, εκείνοι που δεν νοιάζονται για αυτούς που αγάπησαν και ασχολήθηκαν με τη μουσική σκηνή επειδή τα ψηφιακά αρχεία την έκανε μέρος της καθημερινότητας τους, αυτοί θα περιμένουν για κάποιο leak ή απλά θα αδιαφορήσουν για όσα "Hello" και αν ακουστούν γύρω τους.

Ό,τι και αν γίνει, η Adele επελαύνει και το όχημα της 25 σύντομα θα είναι ένας ακόμη θρίαμβος της. Περιηγήσου στη gallery για να αντιληφθείς την εμμονή του κόσμου με την Adele σε απόλυτους αριθμούς στην πιο αστεία εικονογράφηση από τα σατανικά πλάσματα του Buzzfeed.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ