ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η προκλητική Μάιλι Σάιρους αποτελεί παρελθόν (pics)

Η προκλητική Μάιλι Σάιρους αποτελεί παρελθόν (pics)
Harpers Bazaar

Η Μάιλι Σάιρους μας έχει «καλομάθει» με τις σέξι και άκρως τολμηρές εμφανίσεις της. Αυτό όμως φαίνεται να ανήκει πια στο παρελθόν. Δεν θα επιστρέψει σε αυτό σύντομα.

Η ποπ σταρ λέει ότι επέλεξε μία πιο... συντηρητική εμφάνιση μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες των τελευταίων ετών.

«Αυτό που έγινε ήταν αυτό που ήθελα. Δεν ήθελα να εμφανιστώ στη φωτογράφηση σαν το κορίτσι που βγάζει το στήθος και τη γλώσσα του έξω», δήλωσε η 24χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Harper’s Bazaar.

Untitled2

Η Σάιρους παραδέχτηκε ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα με τις προηγούμενες εμφανίσεις της, ότι τα κορίτσια μπορούν να νιώθουν ελεύθερα όπως οποιοσδήποτε άλλος. «Αλλά έφτασα σε ένα σημείο όπου ένιωσα "σεξουαλικοποιημένη"», είπε.

Όταν η ποπ σταρ επέστρεψε στη μουσική σκηνή την άνοιξη μετά από μία μεγάλη περίοδο αποχής, όλοι παρατήρησαν την αλλαγή στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά της.

«Πολλοί άνθρωποι λένε "έχεις αλλάξει". Κι αυτό υποτίθεται ότι είναι κάτι υποτιμητικό, αλλά υποτίθεται ότι πρέπει να αλλάζουμε συνεχώς».

«Αισθάνομαι πολύ μακριά από το άτομο εκείνο», είπε, αναφερόμενη στο το προηγούμενο άλμπουμ της, Miley Cyrus & Her Dead Petz.

«Θέλω ο κόσμος να δει αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή. Δεν εννοώ πως ήμουν ψεύτικη. Αυτή που ήμουν στον τελευταίο μου δίσκο, είμαι και σήμερα. Απλά ο εαυτός μου αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και αυτό οφείλεται στο ότι αλλάζω συνέχεια».

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ