ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game Of Thrones: Όσα πρέπει να θυμάστε πριν ξεκινήσει ο 7ος κύκλος

Game Of Thrones: Όσα πρέπει να θυμάστε πριν ξεκινήσει ο 7ος κύκλος

Οι χιλιάδες θαυμαστές του Game Of Thrones ανά τον κόσμο μετρούν αντίστροφα τις ώρες για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 7ου κύκλου της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Ο 6ος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και ακόμα και οι πιο φανατικοί ίσως έχουν κάποια κενά ή έχουν ξεχάσει κάποια από τα γεγονότα που έγιναν και που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Που βρίσκεται ο Τζον Σνόου; Σε ποιο σημείο αφήσαμε την Καλίσι με τους δράκους της και ποια είναι τα σχέδια της σατανικής Σέρσεϊ;

Εν αναμονή της πρεμιέρας λοιπόν, ας θυμηθούμε μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία των προηγούμενων κύκλων:

1. Η Ντενέρις πηγαίνει στο Γουέστερος. Κατευθύνεται εκεί με τον στρατό της και τους τρεις δράκους της. Πιστοί της σύμμαχοι ο Τίριον, ο Βάρις και Μισάντεϊ. Εκτός από το στρατό και τους δράκους έχει 100 πλοία και σύμμαχό της τον Θίον Γκρέιτζοϊ.

2. Το ποιοι είναι οι οι αληθινοί γονείς του Τζον Σνόου είναι πολύ σημαντικό. Στο τέλος της έκτης σεζόν ο Μπραν είχε ένα όραμα ότι είναι ο γιος της Λιάνα Σταρκ και του Ρίαγκαρ Ταργκάριεν. Αν αυτό ισχύει τότε ο Τζον Σνόου μπορεί να διεκδικήσει το θρόνο.

3. Η Σέρσεϊ είναι τώρα βασίλισσα στα Επτά Βασίλεια.

4. Υπάρχει ένταση μεταξύ της Σάνσα και του Τζον Σνόου. Ο Τζον είχε υποσχεθεί ότι η Σάνσα θα ηγούνταν του Βορρά ως η Αρχηγός του Γουίντερφελ, αλλά ο Τζον ανακηρύχθηκε βασιλιάς του βορρά μετά από την περιβόητη «Μάχη των Μπάσταρδων». Αναμένεται να δούμε αν πρόκειται να προδώσει τον ετεροθαλή αδερφό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ