ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Jessica Alba: Μετά το σκάνδαλο ανακοίνωσε στο Instagram την τρίτη εγκυμοσύνη της

Jessica Alba: Μετά το σκάνδαλο ανακοίνωσε στο Instagram την τρίτη εγκυμοσύνη της
Facebook/JessicaAlba

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Jessica Alba είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και χρησιμοποίησε το Boomerang του Instagram για να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός με έμπνευση και χρήση των social media που χειρίζεται ως επαγγελματίας.

Οι φήμες που είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου επιβεβαιώθηκαν με τον πιο ευρηματικό τρόπο καθώς στο video που ανέβασε στο λογαριασμό της η Alba έχει δίπλα της τις κόρες της.

"Ο Cash Warren κι εγώ θα μεγαλώσουμε και επισήμως σε αριθμό" γράφει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει το βίντεο και δηλώνει ευλογημένη. Στο clip οι Honor (9) και η Haven (5,5 ετών) κρατούν μπαλόνια με αριθμούς, 1 και 2.

Για την ίδια κράτησε το μπαλόνι με τον αριθμό 3. Όμως αυτή η νέα άφιξη δεν μοιάζει να "καθαρίζει" το κακό όνομα στην επιχειρηματική πιάτσα της Alba.

https://www.instagram.com/p/p

Η τιμιότητα της αμφισβητείται

alb

Η 36χρονη ηθοποιός και business woman ίδρυσε το 2012 την εταιρία "Honest Company" και φιγούραρε στο εξώφυλλο του Forbes.

Σύμφωνα με την ίδια η εταιρία της πουλάει βιοδιασπώμενες πάνες και οικολογικά αξεσουάρ για μωρά. Μέσα σε ένα χρόνο η αξία της εταιρείας εκτινάχθηκε στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια αναδεικνύοντας την σε μία από τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες επιχειρηματίες των ΗΠΑ.

Ωστόσο πρόσφατα καταγγελίες για ψευδείς ετικέτες στα προϊόντα της εταιρίας της ζημίωσαν τη φήμη της Alba.

Αποζημίωση ύψους 7,35 εκατ. δολαρίων θα καταβάλει στους αγοραστές η Honest Co. αναφέρει σε δημοσίευμα το Fortune καθώς δεκάδες προϊόντα σπιτιού και προσωπικής φροντίδας που υποτίθεται ήταν "φυσικά και χωρίς χημικά", δεν ήταν.

Αγοραστές κατήγγειλαν πώς τα αφρόλουτρα, η παιδική οδοντόκρεμα, τα καθαριστικά δαπέδων, τα απορρυπαντικά ρούχων, τα σαπούνια και άλλα αντικείμενα περιείχαν συνθετικά και τοξικά συστατικά, παρά τις ταμπέλες που διαβεβαίωναν το αντίθετο.

Η εταιρία συμφώνησε επίσης να αλλάξει το όχι και τόσο αθώο branding των προϊόντων. Η Alba δεν είναι όσο αθώα έμοιαζε στην κούνια.

jessbaby

ΔΗΜΟΦΙΛΗ