ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πέθανε η τελευταία Σινάτρα σε ηλικία 90 ετών

Πέθανε η τελευταία Σινάτρα σε ηλικία 90 ετών
Reuters

Η Mπάρμπαρα Σινάτρα, φιλάνθρωπος, ακτιβίστρια και τέταρτη και τελευταία σύζυγος του Φρανκ Σινάτρα πέθανε σε ηλικία 90 ετών, στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Απόγονος φτωχής οικογένειας η Σινάτρα ήταν μοντέλο για τις εκδόσεις Vogue και LIFE και διασημότητα του Λας Βέγκας & του Παλμ Σπρίνγκς.

Γνώρισε τον Σινάτρα στο τέλος του γάμου της με τον ηθοποιό Zeppo Marx, τον τρίτο από το κωμικό σχήμα των Αδερφών Μαρξ.

Η Μπάρμπαρα συχνά αναρωτιόταν αν η επιλογή του Φράνκι να την παντρευτεί ήταν απλά μια λύση απελπισίας μετά τις αποτυχημένες σχέσεις του με την Άβα Γκάρντνερ και τη Μία Φάροου.

"Πιστεύω ότι έγινε επειδή ήμασταν φίλοι πριν συμβεί κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Μου τηλεφωνούσαμε και συζητούσαμε. Είναι κάτι ανεξήγητο" είχε πει.

Παντρεύτηκαν το 1976 και ο γάμος τους κράτησε 22 χρόνια -περισσότερο από όλους τους προηγούμενους του Φράνκι ή της ίδιας.

Για εκείνον ήταν η 4η σύζυγος του, για εκείνη ήταν ο τρίτος της σύζυγος.

sina

Η Μπάρμπαρα Σινάτρα ήταν γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση και συνίδρυσε με το σύζυγος της το ίδρυμα "Barbara Sinatra Children's Center" που από το 1986, έτος ίδρυσης του, μέχρι σήμερα έχει υποδεχθεί περισσότερα από 20.000 νεαρά θύματα σωματικής, σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ