ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά τα Φιλαράκια: Άνιστον & Γουίδερσπουν ξανά μαζί

Μετά τα Φιλαράκια: Άνιστον & Γουίδερσπουν ξανά μαζί

H αδελφική αγάπη δεν ξεθωριάζει. Η επιστροφή της Ρέιτσελ ή αλλιώς Τζένιφερ Άνιστον στη μικρή οθόνη, μια δεκαετία και κάτι μετά το φινάλε των Friends με την Ρις Γουίδερσπουν στο πλευρό της το επιβεβαιώνει.

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, Άνιστον & Γουίδερσπουν (η γυναίκα που έφερε την τηλεοπτική μεταφορά του Big Little Lies κερδίζοντας εντυπώσεις στο HBO) θα συμπρωταγωνιστήσουν σε τηλεοπτική σεριά για "τα πρωϊνά τηλεοπτικά προγράμματα και τον κόσμο της TV στη Νέα Υόρκη".

Όπως αναφέρει το THR το HBO αλλά και το Netflix θα παλέψουν για την προβολή μετά την ολοκλήρωση του project.

Ο παραγωγός του "House of Cards", Τζέι Κάρσον θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς και ο Στιβ Κλόβς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Οι δύο ηθοποιοί, Γουίδερσπουν και 'Ανιστον θα πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν στην εκτελεστική παραγωγή.

Η σειρά βασίζεται σε ιδέα του υπεύθυνου δραματικών σειρών του HBO Μάικλ Έλενμπεργκ.

Οι Τζένιφερ 'Ανιστον και Ριζ Γουίδερσπουν συνεργάστηκαν και στο παρελθόν τηλεοπτικά, όταν ο Γουίδερσπουν εμφανίστηκε ως γκεστ στη δημοφιλή σειρά "Friends" (Τα Φιλαράκια) ως αδερφή της (Ρέιτσελ) Τζένιφερ 'Ανιστον.

Η Ριζ Γουίδερσπουν εμφανίστηκε πρόσφατα στη μικρή οθόνη με το δράμα του HBO, "Big Little Lies", το οποίο διεκδικεί βραβείο Emmy.

Για την 'Ανιστον θα είναι ο πρώτος της κανονικός τηλεοπτικός ρόλος από τότε που τελείωσε η σειρά "Friends", το 2004.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ