ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γαλλία: Το γρουσούζικο tweet της Μadonna για τις πυρκαγιές στη Βαρ

Γαλλία: Το γρουσούζικο tweet της Μadonna για τις πυρκαγιές στη Βαρ

Ούτε η ίδια η βασίλισσα της pop Madonna δεν περίμενε ότι η ανάρτηση της στο Twitter το βράδυ που διασκέδαζε τους καλεσμένους στο φιλανθρωπικό gala του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θα γινόταν πραγματικότητα και δη ολέθρια.

Η Μadge έγραψε ένα γρουσούζικο μήνυμα στο Twitter αυτή την εβδομάδα, ανακοινώνοντας ότι το Σεν-Τροπέ "φλέγεται" καθώς μετείχε στο φιλανθρωπικό γκαλά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κοντά στο διάσημο θέρετρο, την ώρα που μεγάλες πυρκαγιές μάστιζαν την περιφέρεια αυτή.

Ενώπιον των καλεσμένων του Ιδρύματος ΝτιΚάπριο, η ντίβα της ποπ έδωσε μια μικρή παράσταση και ανάρτησε το μήνυμα "Απόψε στο Σεν-Τροπέ υπάρχει φωτιά!! @ίδρυμα Ντι Κάπριο", μήνυμα που περιέβαλε παντού με μικρά εικονίδια που έδειχναν φλόγες και ουράνιο τόξο.

Η εφημερίδα Nice-Matin γράφει στο σημερινό της φύλλο για την γκάφα αυτή διευκρινίζοντας ότι η Μadonna προσέφερε ένα κολιέ το οποίο στη συνέχεια τέθηκε στη δημοπρασία υπέρ του ιδρύματος του Ντι Κάπριο.

madonna fire

Ο αμερικανός αστέρας του Χόλιγουντ οργάνωνε αυτή την εβδομάδα για τέταρτη και ίσως τελευταία χρονιά το φιλανθρωπικό του δείπνο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία προορίζονται για την προστασία της φύσης και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Το Ίδρυμα συγκέντρωσε 30 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσε, λιγότερα από τα προηγούμενα "οικολογο-κοσμικά ραντεβού", γράφει η εφημερίδα της περιφέρειας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ