ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kέιτ Χάντσον: Η καλύτερη ανάρτηση για το δράμα του Σκαραμούτσι στο Instagram

Kέιτ Χάντσον: Η καλύτερη ανάρτηση για το δράμα του Σκαραμούτσι στο Instagram

Η κόρη της Γκόλντι Χόουν είναι αυτό ακριβώς, κόρη της Γκόλντι Χόουν με την κωμική φλέβα της οικογένειας να το επιβεβαιώνει. Η Κέιτ Χάντσον έχει εντυπωσιαστεί όσο και οι περισσότεροι από την πρόσφατη απομάκρυση του Αντόνι Σκαραμούτσι από το Λευκό Οίκο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ και θυμήθηκε μια ταινία της από τα παλιά. 

"Πώς να χωρίσετε σε δέκα μέρες" ήταν η ανάρτηση της Χάντσον στο Instagram που τη δικαίωσε ως μία από τις πιο αστείες φωνές στα κοινωνικά δίκτυα που μπορεί, και ίσως πρέπει, να ακολουθήσει κανείς.

Η ταινία δεν αξίζει και πολλά πέρα από κάποιες σκηνές που καθιέρωσαν τους πρωταγωνιστές Χάντσον και ΜακΚόναχι ως ιδανικά δείγματα Αμερικανών σε rom-com συνθήκες. Για τη Χάντσον όσα συμβαίνουν στο Λευκό Οίκο είναι όχι τόσο ρομαντικά, σίγουρα όμως κωμικοτραγικά.

https://www.instagram.com/p/p

Για την ιστορία ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ απομάκρυνε τον Άντονι Σκαραμούτσι από τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου μόλις 10 ημέρες αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του και δύο μόλις μέρες μετά την αντικατάσταση του Ράινς Πρίμπους από το πόστο του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου (μόλις έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του) διορίζοντας τον στρατηγό Τζον Κέλι στην θέση του.

Ζαλάδα οπότε ώρα για ένα χορό.

https://www.instagram.com/p/p

Η Χάντσον βρίσκει τη σχέση των Τραμπ-Σκαραμούτσι αστεία και προφανώς θα ήθελε να γνωρίζουμε δύο-τρία πράγματα για τον τρίτο διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου που φεύγει από τη συγκεκριμένη θέση -η οποία παρέμενε κενή από τον περασμένο Μάιο και έκανε τα media έξω φρενών εξαπολύοντας χυδαίες επιθέσεις εναντίον δύο κορυφαίων αξιωματούχων του Λευκού Οίκου όταν μπορεί.

O κουβαλητής Σκαραμούτσι ζει ένα δράμα

2017 07 31T184938Z 187624572 RC1CF90FC470 RTRMADP 3 USA TRUMP SCARAMUCCI 1

REUTERS/Carlos Barria

Ο Άντονι Σκαραμούτσι ήταν ο αντικαταστάτης του Σον Σπάισερ. Ταυτόχρονα, όμως υπήρξε και ένας από τους παλιούς επικριτές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Όχι τόσο παλιά. Μόλις μέσα στον μήνα έσβησε όλα τα μηνύματά του στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που επέκριναν την πολιτική του Αμερικανού προέδρου.

Ο χρηματιστής της Γουόλ Στριτ, που ανέλαβε χρέη εκπροσώπου του προέδρου, είχε εκφράσει στο Twitter την αντίθεσή του με ορισμένες θέσεις του Τραμπ, κυρίως σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση, την κλιματική αλλαγή, το Ισλάμ και το δικαίωμα στην οπλοφορία.

"Απόλυτη διαφάνεια: διαγράφω τα παλιά μηνύματά μου. Οι απόψεις μου έχουν εξελιχθεί και τα παλιά μηνύματα στο Twitter δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο. Υπηρετώ την ατζέντα του προέδρου και αυτό είναι το μοναδικό που μετράει".

Ο Σκαραμούτσι κάνει πολιτική όπως τζογάρει στη Γουόλ Στριτ. Αλλάζοντας. Το 2012 ο Σκαραμούτσι είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο οποίο φαινόταν να συμμερίζεται κάποιες θέσεις των Δημοκρατικών: τασσόταν υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου, κατά της θανατικής ποινής και υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση. Όχι πια.

Επίσης ζει οικογενειακό δράμα ακριβώς την ίδια στιγμή που τον χώρισε ο Λευκός Οίκος.

2017 07 28T175724Z 1021383920 RC1870216550 RTRMADP 3 USA TRUMP

Η σύζυγος του πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Ντέιντρε Μπολ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ ήταν έγκυος εννιά μηνών στο δεύτερο παιδί τους.

Όταν ο δεύτερος γιος τους, Τζέιμς, γεννήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, ο Σκαραμούτσι της έστειλε SMS γράφοντας:

"Συγχαρητήρια. Θα προσευχηθώ για το παιδί μας". Το ρεπορτάζ της New York Post θέλει την πρώην σύζυγο του να μην πιστεύει στα μάτια της και τον Σκαραμούτσι να προσπαθεί να τη συνεφέρει καθώς "δεν είναι και τόσο έξυπνο, που τον έχει αποκλείσει από τη ζωή της".

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο Σκαραμούτσι είδε για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πέντε μέρες αφότου το μωρό ήρθε στον κόσμο, στο τέλος μιας ταραχώδους πρώτης εβδομάδας στην Ουάσιγκτον, προτού αντιληφθεί ότι θα έχει την ίδια μοίρα με τον Ρέινς Πρίμπους.

Η ζωή του Σκαραμούτσι συνεχίζεται και η Χάντσον ξύρισε τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ