ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διαζύγιο για Κρις Πρατ & η Άμπερ Χερντ είναι ξανά single

Διαζύγιο για Κρις Πρατ & η Άμπερ Χερντ είναι ξανά single

Ένα διαζύγιο και ένα τέλος για το πολυζητημένο ζευγάρι του μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ και της πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ ανακοινώθηκαν μέσα στον Άυγουστο. Οι Άννα Φάρις και Κρις Πρατ χωρίζουν μετά από οκτώ χρόνια γάμου ρίχνοντας αυλαία σε ένα γάμο που συχνά αποκαλούσαν "ο πιο χαρούμενος του Χόλιγουντ".

Οριστικό είναι το διαζύγιο για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz. Οι Chris Pratt και Anna Faris ακολουθούν χωριστούς δρόμους έπειτα από 8 χρόνια κοινής ζωής. Την είδηση του χωρισμού ανακοίνωσε ο ίδιος ο Chris Pratt με μια ανάρτησή του στο Facebook. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 στο Μπαλί, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον τετράχρονο σήμερα Τζακ.

"Η Άννα και εγώ λυπούμαστε να ανακοινώσουμε πως χωρίζουμε. Προσπαθήσαμε σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι" αναφέρει σε κείμενο του ο πρωταγωνιστής του Jurassic Park και Guardians of the Galaxy.

anna1

"Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ και για χάρη του θέλουμε να κρατήσουμε την υπόθεση αυτή όσο πιο ιδιωτική γίνεται, προχωρώντας μπροστά. Ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλο, πάντα θα απολαμβάνουμε χρόνο μαζί και θα τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο" συμπληρώνει στο κείμενο που υπογράφουν και οι δύο πρώην σύντροφοι.

Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ρομαντικής κωμωδίας "Take me home tonight". Δεν είναι το μόνο ζευγάρι που χωρίζει.

Έλον Μασκ

amber1

Στο χωρισμό φαίνεται ότι έχουν φτάσει η Άμπερ Χερντ και ο Έλον Μασκ της Τέσλα μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η σχέση της ηθοποιού με τον δισεκατομμυριούχο πήρε μεγάλες διαστάσεις κυρίως λόγω του πολύκροτου διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ.

Μετά από τον επεισοδιακό χωρισμό η Χερντ έκανε σχέση με τον Μασκ και έμειναν μαζί για περίπου ένα χρόνο. Όμως τώρα οι δυο τους αποφάσισαν ότι οι καριέρες τους, πηγαίνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, υποστηρίζει το US Weekly.

"Το τάιμινγκ δεν ήταν σωστό γι’ αυτούς" είπε μία πηγή την οποία επικαλείται το περιοδικό. "Αυτός είναι πολυάσχολος και δουλεύει όλη την ώρα. Η Άμπερ θα βρίσκεται σε γυρίσματα για το Aquaman στην Αυστραλία μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν είναι σε θέση να κατασταλάξει τώρα μαζί του. Νιώθει ότι η καριέρα της τώρα ξεκινάει".

Ο Μασκ και η Χερντ γνωρίστηκαν το 2013 και ξεκίνησαν τη σχέση τους μετά το διαζύγιο της νεαρής ηθοποιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ