ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σερένα Γουίλιαμς: Στη ρετρό γιορτή της για το πρώτο της παιδί

Σερένα Γουίλιαμς: Στη ρετρό γιορτή της για το πρώτο της παιδί

Με τις Ciara, Εύα Λογκόρια, Κέλι Ρόουλαντ και άλλες καρδιακές της φίλες η Σερένα Γουίλιαμς προετοιμάζεται για να φέρει στον κόσμο τον πρώτο της απόγονο. 

Όπως φαίνεται η σπουδαία τενίστρια είναι έτοιμη να απολαύσει τη μητρότητα καθώς προετοιμάζεται από κοινού με τον σύντροφο της Αλέξις Οχάνιαν για τον ερχομό του μωρού τους που αναμένεται πολύ σύντομα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η διάσημη τενίστρια έκανε και πάρτι με θέμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1950 με τις φίλες της, διάσημες και μη, αλλά και την αδελφή της Venus στο πλάι της.

Η Γουίλιαμς πανευτυχής στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε και την κοιλίτσα της με το σύνολο που φορούσε το οποίο παρέπεμπε στη δεκαετία του 50’.

Το ζευγάρι περιμένει το μωρό μέσα στο φθινόπωρο. Δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει ποιο θα είναι το φύλο του μωρού, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι κορίτσι. Πιο ισχυρή ένδειξη ήταν μια δήλωση της αδερφής της Σερένα.

https://www.instagram.com/p/p

"Αυτή θα με φωνάζει αγαπημένη θεία" απάντησε η Βένους, σε ένα δημοσιογράφο του Eurosport που τη ρώτησε πως θα την φωνάζει το παιδί της Σερένα.

serena2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ