ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Απολογείται για το κακόγουστο αστείο κτηνοβασίας

Ρόμπερτ Πάτινσον: Απολογείται για το κακόγουστο αστείο κτηνοβασίας
Reuters

"Η ιστορία που είπα στον Τζίμι Κίμελ έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο" είπε ο Ρόμπερτ Πάτινσον μετά τις αντιδράσεις για τη δήλωση του ότι αρνήθηκε να βοηθήσει σεξουαλικά ένα σκύλο για τις ανάγκες της νέας του ταινίας Good Time.

"Αυτό που δεν ανέφερα ποτέ ήταν πως επρόκειτο για αστείο. Κανείς δεν περίμενε ή υπέθεσε πως θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο στα γυρίσματα του Good Time. Είμαστε όλοι φιλόζωοι και προφανώς δεν θα κάναμε ποτέ κάτι για να βλάψουμε κάποιο ζώο" διευκρίνησε ο πρωταγωνιστής του Twilight.

"Όσοι δουλεύουν στο Good Time είναι καταπληκτικοί επαγγελματίες και συνέβαλαν στο να γίνει μια ταινία για την οποία είμαι πολύ περήφανος. Ντρέπομαι πολύ γιατί εκείνη τη στιγμή απλώς θέλησα να κάνω τον Τζίμι να γελάσει και τελικά δημιούργησα ένα τεράστιο μπέρδεμα και λάθος εντυπώσεις" κατέληξε ο Πάτινσον.

Στην αμφιλεγόμενη τηλεοπτική του εμφάνιση στον Κίμελ ο Ρόμπερτ Πάτινσον αναφέρθηκε αστειευόμενος στα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην ανεξάρτητη παραγωγή Good Time.

Mιλώντας για τον χαρακτήρα του Κόνι ο 31χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα, όπου υποτίθεται πως του ζητήθηκε να αυνανίσει έναν σκύλο, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Ο χαρακτήρας μου είναι φιλόζωος. Νομίζει πως στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκύλος και θεωρεί πως έχει ένα δέσιμο με τα ζώα. Σε μια σκηνή της ταινίας ένας έμπορος ναρκωτικών εισβάλλει μες στο δωμάτιο όταν εγώ κοιμάμαι με έναν σκύλο και βασικά τον αυνανίζω. Ρώτησα τον εκπαιδευτή, επειδή ο σκηνοθέτης μού έλεγε, 'Κάντο κανονικά! Μην είσαι κότα!'. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μου έλεγε 'Είναι ράτσας. Μπορείς να το κάνεις. Απλώς πρέπει να κάνει μασάζ στο μέσα μέρος των ποδιών του'. Δεν συμφώνησα να κάνω κάτι τέτοιο" είπε ο Πάτινσον, αστειευόμενος αλλά η ζημιά στη φήμη της ταινίας μοιάζει να είναι δεδομένη.

Η PETA, που δεν γνώριζε ότι ο Πάτινσον έκανε απλά μια "αθώα πλάκα" συνεχάρη τον ηθοποιό για την άρνησή του και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως θα διεξάγει έρευνα για τις συνθήκς στα γυρίσματα του Good Time.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ