ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rihanna: Βασίλισσα των Μπαρμπέιντος στο Καρναβάλι της πατρίδας της

Rihanna: Βασίλισσα των Μπαρμπέιντος στο Καρναβάλι της πατρίδας της

Η πριγκίπισσα της μουσικής σκηνής Rihanna είναι και βασίλισσα των Μπαρμπέιντος, της ιδιαίτερης πατρίδας της, κάτι που αποδεικνύει κάθε χρόνο με τις εμφανίσεις της στο ετήσιο Crop Over Festival που πολλοί το αποκαλούν απλά Καρναβάλι έχοντας τον λαό της μπροστά στα πόδια της.

Η εμφάνιση της RiRi στο Φεστιβάλ τη Δευτέρα ενθουσίασε όχι μόνο όσους ήταν παρόντες αλλά και τα εκατομμύρια θαυμαστών της στα κοινωνικά δίκτυα που σχολίασαν την ερωτική Rihanna που πολλοί ανακήρυξαν Ταργκάριεν της μουσικής σκηνής.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος η Robyn “Rihanna” Fenty, όπως είναι και το πραγματικό της όνομα φόρεσε τα ελάχιστα για να είναι η Βασίλισσα του Καρναβαλιού -που εθιμοτυπικά ορίζει και το τέλος της συγκομιδής του ζαχαροκάλαμου.

https://www.instagram.com/p/p

Αποκαλυπτική και μια φιγούρα πέρα από τούτο τον κόσμο η Rihanna φρόντισε να αναμεταδώσει όσα συμβαίνουν και μέσω του Instagram της.

riinsta

Το εντυπωσιακό κοστούμι της, γεμάτο από κρύσταλλα και λοιπές πλουμιστές λεπτομέρειες έκανε τις fashionista να εκτιμήσουν την τόλμη στη δημόσια εικόνα της ενώ ακόμη και ο πρώην της σύντροφος Chris Brown σχολίασε την εμφάνιση της.

Η κίνηση του προκάλεσε δυσαρέσκεια καθώς λίγοι ξεχνούν την κακοποίηση της Rihanna από τον Brown το 2009.

Πέρα από τον Brown οι ορκισμένοι στη βασίλισσα των Μπαρμπέιντος πιστοί εκτίμησαν ξανά την Rihanna που δεν δίνει σημασία σε ανοησίες, δεν είναι Θυελλογέννητη απαιτεί ωστόσο από όλους να γονατίσουν μπροστά της γιατί αν υπάρχει μια Ταργκάριεν στη μουσική βιομηχανία τη λένε Rihanna και μπορεί να εξολοθρεύει τους πάντες χωρίς καν να λέει Ντρακάρις.

riri7

ΔΗΜΟΦΙΛΗ