ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάνεν Ντόχερτι: Nίκησε τον καρκίνο & επιστρέφει στην TV

Σάνεν Ντόχερτι: Nίκησε τον καρκίνο & επιστρέφει στην TV

"Σήμερα επέστρεψα στα γυρίσματα. Ήταν δύο σκληρά χρόνια παλεύοντας με τον καρκίνο" γράφει η Σάνεν Ντόχερτι στην πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram. Σε αυτή γιορτάζει την επιστροφή της στην κανονικότητα, την επιστροφή της στην εργασία που την κάνει να νιώθει ξανά δυνατή.

"Ο κόσμος σε κρίνει ως ηθοποιό. Υποθέτει ότι είσαι αδύναμος, ότι δεν έχει ικανότητες ή οτιδήποτε άλλο. Κι όμως, η δουλειά σε αναζωογονεί, σου ανανεώνει τις δυνάμεις σου για να κατακτήσεις αυτό το αδιανόητο κτήνος" προσθέτει η Ντόχερτι που συγκίνησε το διαδίκτυο με τη δημοσιοποίηση της πάλης της ενάντια στον καρκίνο αλλά και το στίγμα που κουβαλάει για τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους.

"Σήμερα συγκρίνω τον εαυτό μου με ένα αυτοκίνητο. Αυτό το παλιό, vintage Shelby που ήταν στο γκαράζ για πολύ καιρό. Ακόμη και σήμερα είναι ένα σπουδαίο αυτοκίνητο. Το καλύτερο. Απλώς χρειάζεται τον χρόνο του για να πάρει μπροστά η μηχανή και να δουλέψει" γράφει.

https://www.instagram.com/p/p

"Σήμερα είμαι ευγνώμων. Ευγνώμων για κάθε ημέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της σειράς που μου επέτρεψαν να παίξω και σήμερα να υποδυθώ κάποια άλλη. Υπέροχοι συνεργάτες, σεναριογράφοι, cast, υπέροχη τηλεοπτική σειρά και σκηνοθέτης" καταλήγει η Ντόχερτι.

Η Σάνεν Ντόχερτι, επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, μετά τη μάχη που έδωσε για τη ζωή της και το γιορτάζει όπως της αξίζει.

Με παριζιάνικο αέρα

https://www.instagram.com/p/p

Η Μπρέντα του Μπεβερλι Χιλς κάνει δειλά την επιστροφή της στην καθημερινότητα συγκινώντας. Αφού πάλεψε με τον καρκίνο του στήθους, μετά τις χημειοθεραπείες και τις μάχες της η 46χρονη Ντόχερτι γιόρτασε και την καινούργια της κόμη -η απώλεια των μαλλιών είναι ένα από τα πιο δύσκολα στάδια που καλείται να αντιμετωπίσει και να αποδεχθεί ο καρκινοπαθής.

Πριν την επιστροφή στα γυρίσματα της σειράς η Ντόχερτι έκανε μια ανάρτηση με τον αγαπημένο της κομμωτή της που της χάρισε ένα "παριζιάνικο αέρα".

"Ναι, κάνει τα καλύτερα κουρέματα, αλλά η πραγματική απόλαυση είναι όταν απορροφάς λίγη από τη θετική, γαλήνια ενέργεια του" έγραψε η Ντόχερτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ