ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λία Ρίμινι: «O Toμ Κρουζ είναι διαβολικός»

Λία Ρίμινι: «O Toμ Κρουζ είναι διαβολικός»

Ηθοποιός, παραγωγός και πρώην μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας η Λία Ρίμινι μίλησε δημόσια για το "προσωπείο του Τομ Κρουζ".

Για ακόμη μια φορά η Λία Ριμίνι καταφέρθηκε ενάντια στον Τομ Κρουζ με την ευκαιρία της προώθησης της δεύτερης σεζόν περιόδου της τηλεοπτικής παραγωγής "Leah Remini: Scientology and the Aftermath".

"Υπάρχει μία δημόσια προσωπικότητα αυτού του ατόμου που σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και ανοίγει τα χέρια του και σε αγκαλιάζει και τον θεωρείς πολύ πνευματώδη και υπάρχει το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα που είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα" είπε.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όλοι το έχουμε αυτό - αυτό που είμαστε δημόσια και αυτό που είμαστε πίσω στα παρασκήνια, αλλά οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον Τομ και δουλεύουν για τον Τομ, ακόμα και οι άνθρωποι που είναι Σαϊεντολόγοι, θα πουν ότι είναι διαβολικός" είπε η ηθοποιός που από το 2013 που αποχώρησε από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, όπου βρεθεί και σταθεί κατηγορεί τον 55χρονο ηθοποιό.

"Οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου μπορούν να πουν ότι είμαι κακή συνεργάτης, όλοι οι ηθοποιοί μπορεί να είναι. Αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Αυτός είναι ίδιος ο Ντέιβιντ Μισαβίτζ (επικεφαλής της Σαϊεντολογίας) θα μπορούσαν να είναι δίδυμοι" πρόσθεσε.

leahh

"Είμαι απίστευτα περήφανος"

Πρόσφατα, όταν ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας Jack Reacher: Never Go Back δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με το νέο ντοκιμαντέρ του Louis Theroux με τίτλο My Scientology Movie.

Στο νέο ντοκιμαντέρ παραγωγής BBC ο δημοσιογράφος Theroux επιχειρεί να ρίξει φως στη διαβόητη Εκκλησία της Σαϊεντολογίας και να βρει την αλήθεια πίσω από τις ιστορίες που μιλάνε για "μέλη - πιστούς σε επίπεδα απόλυτης πνευματικής συνειδητοποίησης προτού φτάσουν την κατάσταση του Λειτουργικού Θήταν".

Είναι κάτι που με έχει βοηθήσει απίστευτα στην ζωή μου. Είμαι Σαϊεντολόγος για πάνω από 30 χρόνια. Είναι κάτι που χωρίς αυτό δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Οπότε, είναι μία όμορφη θρησκεία. Είμαι απίστευτα περήφανος" είπε ο Κρουζ σύμφωνα με τη Guardian.

Πρόσφατα το περιοδικό US Weekly ανέφερε ότι η επιλογή του Τομ Κρουζ να ακολουθήσει τη Σαϊεντολογία είναι και ο βασικός λόγος που τον έχει απομακρύνει από την κόρη του Σούρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ