ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζον Στάμος: Γιόρτασε τα 54α γενέθλια του γυμνός στο Instagram

Τζον Στάμος: Γιόρτασε τα 54α γενέθλια του γυμνός στο Instagram

"Eίναι θαύμα πόσα πράγματα στη ζωή περνούν μπροστά μου πρόθυμα, σχεδόν ανυπόμονα, για να μου αποκαλύψουν τη γλυκιά, σχεδόν ατελή και αφάνταστη ομορφιά τους" έγραψε ο ελληνικής καταγωγής Τζον Στάμος με αφορμή τα 54α γενέθλια του.

"Όταν είμαι πρόθυμος να μην είμαι επικριτικός, όταν αναζητώ το θετικό πίσω από όσα συμβαίνουν και να παραδοθώ στο δέος βρίσκω την αυθεντική ευτυχία” έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram στη λεζάντα που συνόδευε μια παιδική φωτογραφία του.

"Το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ, ακόμη και παραπατώντας, είναι ένα αληθινό θαύμα. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές. Σας στέλνω πολύ αγάπη" κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/p

Στη συνέχεια ο Στάμος με καταγωγή από την Τρίπολη ανάρτησε μια τολμηρή φωτογραφία του. Σε αυτή, γυμνός και "καθαρός" από τις αμαρτίες του παρελθόντος ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς "Full House" που καθήλωσε πολλούς στα τέλη της δεκαετίας του 80 γιορτάζει το 54ο έτος της ζωής του.

Το είδωλο της νεότητας πολλών και ο πιο όμορφος Ελληνας του κόσμου σύμφωνα με τον Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει το comeback του στη βιομηχανία της διασκέδασης ως συμπαραγωγός στο reboot της κωμικής σειράς που τον καθιέρωσε.

https://www.instagram.com/p/p

Το "Fuller House" επέστρεψε στο Netflix από το 2015 με τον Τριπολιτσιώτη Τζον Στάμο, εγγονό του Γιάννη Σταματόπουλου από το Αρτεμίσιο Αρκαδίας, να έχει αναλάβει χρέη παραγωγού.

"Έβαζα κάτι από Ελλάδα σε όλα"

Κουβαλώντας πάντα κάτι από Ελλάδα μέσα του ο Στάμος απαίτησε από τον σεναριογράφο της σειράς που τον ανέδειξε να ονομάσει τον χαρακτήρα του Τζέσι Κατσόπολις. "Θέλω ο κόσμος να μάθει ότι έχω ρίζες ελληνικές" έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν.

Μόλις ένα χρόνο πριν ο Στάμος είχε επισκεφθεί την Ελλάδα κάνοντας σειρά από αναρτήσεις που εκθείασαν την καταγωγή και τα ιδεώδη της.

Ο πατέρας του Τζον Στάμος, Μπιλ, γεννήθηκε στις ΗΠΑ. "Μου έδωσε αυτήν τη μεγάλη αγάπη που οι Ελληνες γονείς ξέρουν να δίνουν στα παιδιά τους. Αυτή η φροντίδα μετατράπηκε σε αυτοπεποίθηση που με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Ολόκληρη η προσωπικότητα έχει επηρεαστεί από το ελληνικό στοιχείο. Οτιδήποτε κι αν έκανα στη ζωή μου έβαζα και λίγο Ελλάδα μέσα του..." έχει πει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ