ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελένα Γκόμεζ: Μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη και την ψυχική της υγεία

Σελένα Γκόμεζ: Μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη και την ψυχική της υγεία

Ακόμη μία φορά μετά τη δημόσια εξομολόγηση της στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (Αmerican Music Awards) η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη και τις ημέρες νοσηλείας της σε κλινική. 

H Γκόμεζ βρέθηκε σε panel συζήτησης με τον παραγωγό Sebastian Bear Mc-Clard και τον σκηνοθέτη Josh Safdie, τους συμμάχους του Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία Good Time.

"Κάποιο καιρό πριν βρισκόμουν ξαπλωμένη στην κλινική και παρακολουθούσα την ταινία Heaven Knows What, ίσως όχι και η καλύτερη επιλογή για τις μέρες που ζούσα" είπε αναφερόμενη στο κινηματογραφικό δράμα που εξιστορεί την ιστορία μιας ηρωινομανούς που καταλήγει στο νοσοκομείο παλεύοντας με τον εθισμό. "Έπαθα εμμονή με τους δημιουργούς της ταινίας και τους εκβίασα να γίνουμε φίλοι" είπε προτού αναφερθεί στις μέρες της πάλης της τον Οκτώβριο του 2016.

"Δεν έχετε ιδέα πόσο απίστευτο είναι να είσαι έγκλειστη μαζί με έξι ακόμη κορίτσια. Κορίτσια αληθινά που δεν νοιάζονται στο ελάχιστο για το ποια ήμουν, κορίτσια που πάλευαν πραγματικά για τη ζωή τους. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω ζήσει μέχρι σήμερα και μια πολύτιμη εμπειρία που με έκανε καλύτερη" είπε.

"Ήμουν κομμάτια μέσα μου"

https://www.instagram.com/p/p

“Το 2014 υπήρξα 100% ειλικρινής μαζί σας από αυτή την ίδια σκηνή που βρίσκομαι τώρα. Νομίζω ότι μπορώ να πως με σιγουριά ότι οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε τη ζωή μου, είτε ήθελα κάτι τέτοιο, είτε όχι. Έπρεπε να το σταματήσω. Γιατί είχα τα πάντα ενώ μέσα μου ένιωθα 'σπασμένη'" είπε στην αρχή του λόγου της η Γκόμεζ όταν κέρδισε το βραβείο Favorite Female Artist-Pop/Rock στα A.M.A.s. του 2016.

Αν είσαι σπασμένος μέσα σου, μπορείς να το διορθώσεις" είπε. "Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω το σώμα σας στο Instagram, θέλω να βλέπω τι έχετε στην καρδιά σας. Αυτό δεν είναι μια προσπάθεια να κερδίσω τη συμπάθεια σας, δεν την αποζητώ πλέον" είπε η Σελένα Γκόμεζ παραδίδοντας μαθήματα γενναιότητας που σπάνια αποκαλύπτουν οι λαμπεροί, πλούσιοι και διάσημοι σήμερα.

"Είτε με σέβεστε είτε όχι, θέλω να ξέρετε κάτι για μένα. Νοιάζομαι για τους άλλους και σας ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό το βραβείο. Αυτό είναι δικό σας. Σας ευχαριστώ" κατέληξε η Γκόμεζ που συνεχίζει τη μάχη της όταν τα φώτα σβήνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ