ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κατερίνα Βρανά: Εκμεταλλεύεται την οικογένεια της & προλογίζει την επάνοδο της στο Facebook

Κατερίνα Βρανά: Εκμεταλλεύεται την οικογένεια της & προλογίζει την επάνοδο της στο Facebook
Facebook/

"Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη". Mετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της, τo πιο αστείο κορίτσι του κόσμου, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με όπλο της, τι άλλο, το καυστικό πνεύμα της.

Με μία ανάρτηση που υπαγόρευσε η ίδια για να ενημερώσει τους fan της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο Facebook η Bρανά υπενθυμίζει ότι το χιούμορ είναι, αν όχι γιατρικό, σύμμαχος για τις καλύτερες και τις πιο δύσκολες στιγμές μας:

"Η Κατερίνα είναι εκτός νοσοκομείου και σπίτι της σε κατ'οίκον νοσηλεία. Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της, οι οποίοι ατρόφησαν κατά τη διάρκεια της τετράμηνης νοσηλείας της.

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα υπολογιστή και κινητό κι αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια ποστάρει updates εκ μέρους της.

Η Κατερίνα θα ήθελε να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των updates το υπαγορεύει η ίδια γιατί της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και της αρέσει να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς.

Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια.

Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, κάτι που η Κατερίνα νιώθει ότι δεν έχει καθόλου.

Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτική.

Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη. (Ναι, η Κατερίνα ακόμα υπαγορεύει αυτό το status)

Ευχαριστούμε για όλα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα updates στους επόμενους μήνες.

Πολλά φιλιά

Η οικογένεια της Κατερίνας (και η Κατερίνα)"

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ