ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σίντι Κρόφορντ σχεδιάζει και λανσάρει την δική της σειρά τζιν

Η Σίντι Κρόφορντ σχεδιάζει και λανσάρει την δική της σειρά τζιν
shopredone

Το διάσημο μοντέλο Σίντι Κρόφορντ αδιαμφισβήτα αποτελεί την εμβληματική φιγούρα του τζιν της δεκαετίας του 1990. Η ίδια φαίνεται να είναι λάτρης του συγκεκριμένου ρούχου καθώς όχι μόνο το προτιμά για τις εξόδους της και αλλά επανασχεδίασε η ίδια vintage τζιν για την καινούργια κολεξιόν της φίρμας Re/Done.

Πιο συγκεκριμένα, όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στη «Vogue» «Η κόρη μου (η Κάια Γκέρμπερ) έχει εμμονή με τη Re/Done». Συνέχισε λέγοντας πως «Θυμάμαι που ήμουν κολλημένη με το 501s μου. Άρα, όταν άρχισα να ακολουθώ τη Re/Done στο Instagram, πόσταρα μια φωτογραφία μου με το παλιό μου τζιν από τη δεκαετία του '90 με λεζάντα "I was doing Re/Done before Re/Done"».

https://www.instagram.com/p/p

Το ποστ της εκτός από χιλιάδες like κέρδισε και την προσοχή των συνιδρυτών της φίρμας, Sean Barron και Jamie Mazur, που ήρθαν σε επαφή μαζί της και την έπεισαν να σχεδιάσει το καταδικό της τζιν, το «The Crawford». Στο «The Crawford», οι επιλογές είναι δύο: το σκληρό 100% βαμβάκι, και το άλλο, με 2% στρετς.

Η Σίντι που μαγνήτισε τα βλέμματα σε διαφημιστικό αναψυκτικού, το 1992 με το καυτό τζιν σορτσάκι που φορούσε σύντομα θα το ξανακάνει αλλά αυτή τη φορά με το «The Crawford».

Pinteresr cindy crawford

Πηγή: Pinterest/Cindy Crawford

Crawford

Πηγή: Site/shopredone

ΔΗΜΟΦΙΛΗ