ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Πώς γυρίστηκε η πιο σημαντική σκηνή του 7ου επεισοδίου (vid)

Game of Thrones: Πώς γυρίστηκε η πιο σημαντική σκηνή του 7ου επεισοδίου (vid)

Οι «Νεκροί» βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Τείχος και τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή όπου οι ισχυροί πρωταγωνιστές του Game Of Thrones, η Ντενέρις, η Σέρσεϊ και ο Τζον Σνόου καλούνται να συνεργαστούν για να τους πολεμήσουν.

Και μπορεί η «Μητέρα των Δράκων» να τα βρήκε με τον Τζον, τι γίνεται όμως με την Σέρσεϊ που μισεί και τους δύο το ίδιο και το μόνο που θέλει είναι τα... κεφάλια τους; Το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου της σειράς κρύβει εκπλήξεις και την πολυπόθητη συνάντηση που για να πραγματοποιηθεί κόστισε στην Καλίσι έναν δράκο.

Σε ένα μεγάλο χώρο που θυμίζει ρωμαϊκή αρένα, εκεί όπου είχαν φυλακίσει κατά το παρελθόν τους δράκους των Ταργκάριεν, η Σέρσεϊ αποφασίζει να συναντήσει τον Βασιλιά του Βορά και την Ντενέρις. Μαζί της όμως είναι και ο Τύριον, ο αδελφός της Σέρσεϊ. Οι δυο τους έχουν να συναντηθούν από την ημέρα που ο Τύριον σκότωσε τον πατέρα τους.

Η πιο κρίσιμη στιγμή της συνάντησης είναι όταν ανοίγει ένα κουτί όπου, η ομάδα της Καλίσι και του Τζον, έπειτα από μία δύσκολη και αιματηρή αποστολή, κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν έναν «νεκρό», ώστε να αποδείξουν στη Σέρσεϊ ότι υπάρχουν.

Ίσως πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές σκηνές της σειράς – αν όχι η σημαντικότερη. Ωστόσο ήταν και ιδιαίτερα δύσκολη, όπως αποκαλύπτεται από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO με τα backstage.

Οι πρωταγωνιστές, οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι εξηγούν την πολυπλοκότητα και τη δυσκολία των γυρισμάτων δείχνοντάς μας όλα όσα χρειάζεται να γίνουν πριν φθάσει το επεισόδιο στις οθόνες μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ