ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς ένα παγκάκι μας θυμίζει το Game of Thrones

Πώς ένα παγκάκι μας θυμίζει το Game of Thrones
Facebook/Igor Loskutow

Ο έβδομος κύκλος του Game of Thrones μπορεί να έχει τελειώσει και ένας Θεός ξέρει πόσο θα περιμένουμε να ολοκληρώσει ο συγγραφέας Τζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν το επόμενο βιβλίο της σειράς, ώστε να δούμε τον όγδοο κύκλο.

Μπορούμε όμως κατά κάποιο τρόπο να παρηγορηθούμε, περιμένοντας καθισμένοι στο θαυμαστό ξύλινο παγκάκι που φιλοτέχνησε ο Ίγκαρ Λόσκουτοφ (Igor Loskutaw). Το οποίο είναι λες και ξέφυγε από την αγαπημένη τόσων και τόσων τηλεοπτική σειρά!

Ο Λόσκουτοφ γεννήθηκε στη σοβιετική Εσθονία, στο Ταλίν, τώρα έχει εγκατασταθεί στο Μπαντ Ντύρχαϊμ της νότιας Γερμανίας ως εκπρόσωπος της Huskvarna και διδάσκει ξυλογλυπτική. Θεωρείται μάστορας της chainsaw art, της τέχνης που συνδυάζει τη μοντέρνα τεχνολογία του σιδεροπρίονου με την παραδοσιακή ξυλογλυπτική.

Από το 2006, έχει λάβει πάνω από 12 βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης θέσης στο υψηλού κύρους Φεστιβάλ Ξυλογλυπτικής της Φάσνα, στην Ολλανδία, το 2009. Μάλιστα, το 2015 κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο Huskycup για το σύνολο της δουλειάς του.

Βεβαίως, όσοι έχουν βάλει στο μάτι αυτό το παγκάκι που τόσο πολύ θυμίζει τους δράκους της Καλίσι ας ξέρουν ότι ο πάγκος είναι ήδη τοποθετημένος. Δίπλα σε ένα χασάπικο! Τυχαίο;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ