ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το συγκινητικό βίντεο του νικητή της Eurovision: Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη

Το συγκινητικό βίντεο του νικητή της Eurovision: Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη
REUTERS/Gleb Garanich

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube, ο Πορτογάλος νικητής της Eurovision 2017, Salvador Sobran, αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, υπογραμμίζοντας ότι την επόμενη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, θα δώσει την τελευταία του συναυλία, προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοινό του.

Διατηρώντας το απλό του στυλ... εξομολογείται όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

«Θα παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη. Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει. Αλλά αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν... Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όλη υποστήριξη μέχρι τώρα», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε και πρόσθεσε: «Θα είναι όμορφα. Θα είναι μεν ένα αντίο αλλά ένα προσωρινό αντίο».

Ωστόσο, ο Πορτογάλος καλλιτέχνης θέλησε να παρακαλέσει τους θαυμαστές του να μην τον βομβαρδίσουν με ερωτήματα και να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτική μου ζωή, και να μη μου κάνει πολλές ερωτήσεις. Είναι δύσκολο για μένα και για τους κοντινούς μου ανθρώπους».

Το συγκινητικό βίντεο του Salvador Sobran, ολοκληρώνεται με τον Πορτογάλο να... χαρίζει ένα τραγούδι στο κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Σομπράλ αναγκάστηκε να ακυρώσει τρεις από τις συναυλίες της περιοδείας του, επικαλούμενος λόγους υγείας και επισημαίνοντας στην ανακοίνωσή του ότι οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του ταλαντούχου νέου που αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του είναι κρίσιμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ