ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα: «Όλοι με κατηγορούσαν ότι απήγαγα τo γιο μου»

Μαντόνα: «Όλοι με κατηγορούσαν ότι απήγαγα τo γιο μου»

Η μητέρα έξι παιδιών και αδιαμφισβήτη βασίλισσα της μουσικής σκηνής Μαντόνα εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της τον πόλεμο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απόφαση της να υιοθετήσει παιδιά από την Αφρική

Η Μαντόνα, μία εκ των ιδρυτών της ΜΚΟ Raising Malawi για τα ορφανά στο Μαλάουι, τόπο καταγωγής των υιοθετημένων παιδιών της, μίλησε για την επίθεση των media στο πρόσωπο της μετά την απόφαση της να γίνει η μητέρα τους.

"Κάθε εφημερίδα με κατηγορούσε ότι απήγαγα τον Ντέιβιντ" λέει για τον γιο της που το 2008 έσωσε από ελονοσία και πνευμονία παρέχοντας του την απαραίτητη γονεϊκή φροντίδα.

Εγώ προσπαθούσα να σώσω τη ζωή κάποιου και οι δημοσιογράφοι πετούσαν λάσπη στα μούτρα μου αν και είχα ακολουθήσει κάθε νομότυπη διαδικασία" προσθέτει εξομολογούμενη ότι έκλαιγε κάθε βράδυ μέχρι να εξαντληθεί και να κοιμηθεί τα χρόνια του πολέμου εναντίον της από τα media της χώρας.

Βέβαια η Μadge δεν αποκλείει τον ενδεχόμενο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά της. "Bέβαια τώρα πραγματικά είμαι πολύ απασχολημένη, ιδιαίτερα με τα μεγαλύτερα μου" συμπλήρωσε .

https://www.instagram.com/p/p

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η διαχρονική σταρ καλωσόρισε στην οικογένεια της τα δίδυμα Εστέρε και Στέλλα που είναι τώρα 5 χρονών, αν και τα είχε γνωρίσει πριν από 2,5 χρόνια.

Ερωτηθείσα σχετικά με το τι ήταν αυτό που την τράβηξε να υιοθετήσει τα συγκεκριμένα παιδιά, απάντησε:

"Είναι ανεξήγητο. Είναι σαν να ρωτάς γιατί ερωτευόμαστε με κάποιον. Κοιτάς στα μάτια κάποιον, αισθάνεσαι την ψυχή τους, σε συγκινούν και αυτό είναι όλο". Σύμφωνα με τις δηλώσεις της πάντως τα βιολογικά της παιδιά δεν ενθουσιάστηκαν με τα νέα μέλη της οικογένειας.

madonnaaaa

Η Μαντόνα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μετακομίζει στην Πορτογαλία, έτσι ώστε ο γιος της Ντέιβιντ να παρακολουθήσει μαθήματα ποδοσφαίρου στην Ακαδημία της Μπενφίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ