Μπάκιγχαμ: Ουίλιαμ & Κάρολος λένε όχι στο παλάτι των 755 δωματίων
Σύμφωνα με δημοσίευμα των The Sunday Times ο Κάρολος, διάδοχος στον βρετανικό θρόνο, δεν θέλει να μείνει στο Μπάκιγχαμ σπάζοντας μια παράδοση που κρατάει από το 1837.
Πηγές δήλωσαν στους Times ότι ο διάδοχος στον βρετανικό θρόνο επιθυμεί, όταν στεφθεί βασιλιάς, σχεδιάζει να παραμείνει μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα, στο Clarence House στο Λονδίνο, όπου το ζευγάρι "αισθάνεται πολύ άνετα".
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ορίστηκε επίσημη βασιλική κατοικία τον 19ο αιώνα από την βασίλισσα Βικτωρία, και έκτοτε ο εκάστοτε Βρετανός μονάρχης το αποκαλεί σπίτι του.
Λέγεται ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμς, ο γιος του Καρόλου, συμφωνεί με τον πατέρα του, ότι το παλάτι των 755 δωματίων είναι πολύ μεγάλο και ακριβό για να στεγάσει μια οικογένεια, και ότι θα προτιμούσε να το δει να λειτουργεί ως γραφείο, περισσότερο προσβάσιμο στο κοινό.

REUTERS
"Γνωρίζω ότι ο Κάρολος δεν είναι οπαδός του 'μεγάλου σπιτιού', όπως αποκαλεί το παλάτι" δήλωσε στους Κυριακάτικους Τάιμς μια πηγή.
"Δεν το βλέπει ως βιώσιμο μελλοντικό σπίτι ή ως σπίτι που, στον σύγχρονο κόσμο, είναι κατάλληλο να υπηρετήσει έναν στόχο" συμπλήρωσε.

REUTERS
Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
21:49
Υεμένη: Δυνάμεις που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία κατευθύνονται προς το Άντεν
21:47
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον ελέγχό τους ένα χωριό στην περιοχή Ζαπορίζια
21:35
ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
21:22