ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ: στα αζήτητα το αγρόκτημα του στο Κεντάκι

Τζόνι Ντεπ: στα αζήτητα το αγρόκτημα του στο Κεντάκι

Υποτίθεται ότι θα ήταν ένα ιερό δισκοπότηρο στην κτηματομεσιτική αγορά όμως το αγρόκτημα του Τζόνι Ντεπ στο Κεντάκι δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει υποψήφιους αγοραστές παραμένοντας στα αζήτητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Lexington Herald-Leader το αγρόκτημα που βγήκε σε πλειστηριασμό την Παρασκευή είχε αρχική τιμή εκκίνησης τα $2.9 εκατομμύρια. Η μεγαλύτερη προσφορά που έγινε άγγιξε τα $1.4 εκατομμύρια.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντεπ ο συνεργάτης του Έντουαρντ Ουάιτ ενημέρωσε ότι ο πλειστηριασμός αναβάλλεται με την εταιρία Halfhill Auction Group να δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αναζητάει τον επόμενο ιδιοκτήτη.

Συνολικά 14 άτομα διεκδίκησαν το αγρόκτημα του Ντεπ αλλά κανείς δεν θέλησε να προσφέρει όσα απαιτεί ο star με τόπο καταγωγής το Κεντάκι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το ακίνητο των 41 στρεμμάτων περιλαμβάνει ένα σπίτι 557 τετραγωνικών μέτρων, έναν ξενώνα και τρεις αχυρώνες.

Το αγρόκτημα βγήκε προς πώληση, αρχικά, τον Δεκέμβριο με τιμή 3,4 εκατ. δολάρια, στη συνέχεια όμως έπεσε στα 2,9 εκατ. δολάρια.

Ο Ντεπ αγόρασε το αγρόκτημα το 1995, το πούλησε το 2001 και το ξαναγόρασε το 2005.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ