ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φιλανθρωπία & συγκίνηση: Δείτε τον μόλις δύο εβδομάδων "γιο" του Τζορτζ Μάικλ (vid)

Φιλανθρωπία & συγκίνηση: Δείτε τον μόλις δύο εβδομάδων "γιο" του Τζορτζ Μάικλ (vid)

O "γιος" του Tζορτζ Μάικλ απολαμβάνει τη γαλήνη ακόμη και στα τηλεοπτικά πλατό. Το μόλις δύο εβδομάδων αγοράκι είναι μία μονάχα υπενθύμιση της φιλανθρωπίας και γενναιοδωρίας που χαρακτήριζε τον Μάικλ με μία μόνο προυπόθεση -να γίνονται όλα ανώνυμα και διακριτικά.

Το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση τα έξοδα της οποίας κάλυψε ο εκλιπών καλλιτέχνης συγκινεί τη Βρετανία με την ιστορία του.

Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν η μητέρα του Lynette Gillard εξομολογήθηκε σε επεισόδιο τηλεοπτικού παιχνιδιού το πρόβλημά της και τον αγώνα της να μείνει έγκυος μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο Τζορτζ Μάικλ έκανε αυτό που συνήθιζε. Τηλεφώνησε στους παραγωγούς του τηλεπαιχνιδιού και πρόσφερε δωρεά ύψους 9.000 αγγλικών λιρών ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Η Gillard γέννησε πριν από δύο εβδομάδες και δήλωσε ότι ελπίζει ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016 "να κοιτά κάτω και να χαμογελά γνωρίζοντας ότι απέκτησα αυτό που πάντα επιθυμούσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο NME, η Gillard έμαθε ότι είναι έγκυος την ημέρα που πέθανε ο τραγουδιστής.

"Την πρώτη φορά που κράτησα το μωρό , είπα ευχαριστώ στον Τζορτζ. Το τραγούδι του "Jesus to a Child" ακουγόταν και ήταν κάπως σουρεαλιστικό. Αισθάνομαι ότι το Τζορτζ ήταν μαζί μου σε κάθε βήμα. Πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ελπίδα να συνεχίσω να προσπαθώ ακόμα και όταν ένιωσα ότι ήταν ανώφελο" σημείωσε.

Ο "γιος" του Τζορτζ Μάικλ ονομάστηκε Σεθ Τζορτζ Χαρτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ