ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιτ Χάρινγκτον-Κουεντίν Ταραντίνο: Οι (όχι μυστικοί) αρραβώνες του Χόλιγουντ σήμερα

Κιτ Χάρινγκτον-Κουεντίν Ταραντίνο: Οι (όχι μυστικοί) αρραβώνες του Χόλιγουντ σήμερα

O Κιτ Χάρινγκτον, ο απέθαντος Τζον Σνόου του "Game of Thrones", ζει παράλληλο βίο με τον σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο -και οι δύο εργάτες της βιομηχανίας του θεάματος αρραβωνιάστηκαν.

Ο Χάρινγκτον αρραβωνιάστηκε την πρώην συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά του ΗΒΟ Ygritte, την Ρόουζ Λέσλι που γνώρισε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της σειράς.

Όπως αναφέρει το Vanity Fair ο δεσμός τους ήταν ένα ρομάντζο που επιβίωσε το θάνατο καθώς συνέχισαν να είναι μαζί μετά το θάνατο της Ygritte στην τέταρτη σεζόν της σειρά. Οι δυό τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί τον Απρίλιο του 2016.

Ο Χάρινγκτον και η Λέσλι είναι λακωνικοί για τη σχέση τους και εκτιμούν την ιδιωτικότητα τους.

Η σχέση τους μετράει ήδη πέντε χρόνια -ο Χάρινγκτον έχει πει ότι από κάθε κύκλο ξεχωρίζει τον δεύτερο καθώς τότε γνώρισε τη Λέσλι- και οι δυό τους συγκατοικούν σε σπίτι αξίας 1 εκατ. 75 χιλιάδες λιρών.

kit engage

"Κύριος

Κάποτε είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι μόνιμες σχέσεις και δεσμεύσεις γιατί το πάθος, ο έρωτας και ο κόσμος του όλο είναι η μεγάλη οθόνη. Σήμερα ο 54χρονος σκηνοθέτης όχι μόνο δηλώνει ευτυχισμένος με τη σύντροφο του γιορτάζει τον αρραβώνα του με όλους όσοι τον συντροφεύουν τόσα χρόνια στις περιπέτειες του.

Το Σαββατοκύριακο ο Ταραντίνο βρέθηκε σε πάρτι του κινηματογραφικού παραγωγού και αδελφικού φίλου του Χάρβεϊ Γουάινστιν, μια συνάντηση σχεδόν reunion του Pulp Fiction, στο Socialista του Soho. Τον συνόδευε επίσημα η μέλλουσα σύζυγο του, τραγουδίστρια και μοντέλο από το Ισραήλ Ντανιέλα Πικ.

https://www.instagram.com/p/p

Τα 21 χρόνια διαφορά ηλικίας τους δεν απασχολούν τους ίδιους παρά μόνο τα media. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στα τέλη Ιουλίου στο Ισραήλ. O σκηνοθέτης γνωρίστηκε με τη μελαχρινή 33χρονη στην περιοδεία προώθησης της ταινίας του "Άδωξοι Μπάσταρδη (Inglorious Basterds)" το 2009.

"Όταν κάνεις μία ταινία σαν το Inglorious Basterds όχι μόνο κερδίζεις ένα Όσκαρ, κερδίζεις και τη Ντανιέλα" είπε ο Γουάινστιν. "Γνωρίζω τον Κουέντιν 26 χρόνια. Εδώ και 26 χρόνια δεν έχει σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο να με καλέσει - μέχρι σήμερα" είπε ο αδελφός του Μπομπ.

Τα δύο αδέλφια, οι μεγιστάνες της μεγάλης οθόνης, δώρισαν στο ζευγάρι μια φωτογραφική μηχανή. Επάνω στο συλλεκτικό αντικείμενο είναι χαραγμένο το "Κύριος & Κυρία Ταραντίνο".

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ