ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beyoncé, Ronaldo με τον διάδοχο του «Despacito» για βοήθεια στο Πουέρτο Ρίκο

Beyoncé, Ronaldo με τον διάδοχο του «Despacito» για βοήθεια στο Πουέρτο Ρίκο

Αποδεικνύοντας ότι οι καλλιτέχνες έχουν τρόπο να φέρουν έσοδα για ένα καλύτερο κόσμο, η Beyoncé συμμαχεί με τους J Balvin & Willy William για το Πουέρτο Ρίκο καλό σκοπό.

To single είναι μια συνεργασία που κανείς δεν περίμενε ανάμεσα σε τρεις καλλιτέχνες με διαφορετικά background και κουλτούρες που συμμαχούν για καλό σκοπό. ΗΠΑ, Κολομβία και Γαλλία είναι μερικά από τα συστατικά επιτυχίας του κομματιού που ήρθε για να συνεχίσει ότι ξεκίκησε ο Luis Fonsi -καλλιτέχνης του Πουέρτο Ρίκο και αυτός- κάποιους μήνες πριν.

Συμμετέχοντας σε remix του "Mi Gente", που έχει ήδη εκτοπίσει από την κορυφή του παγκοσμίου chart του Spotify το "Despacito" και είναι το δεύτερο ισπανόφωνο τραγούδι που κατακτά την πρώτη θέση μετά τον προκάτοχό του και απαριθμεί 892,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, η Βeyoncé το "εκβιάζει" στην κορυφή.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του single που φέρει τη σφραγίδα της Queen B θα πάνε σε ιδρύματα που φροντίζουν για την αποκατάσταση των θυμάτων και των ζημιών από τις φυσικές καταστροφές (τυφώνες και σεισμοί) που έπληξαν πρόσφατα το Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο και άλλα νησιά της Καραϊβικής.

Francia, Colombia, Houston

Το κομμάτι που παντρεύει τρείς γλώσσες σε ένα μουσικό τσουνάμι πολυπολιτισμικών αναφορών -οι στίχοι είναι σε ισπανικά, γαλλικά και αγγλικά- είναι κάλεσμα σε ένα χορό πέρα από εθνότητες και διαφορές. Στο lyric video του εφανίζονται γνωστοί και άγνωστοι. Ανάμεσα τους και ο Cristiano Ronaldo με την παρέα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ