ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τζόκερ 2» με τη... Lady Gaga; Για ποιο ρόλο προορίζεται η τραγουδίστρια

Newsroom

Σε αρχικές συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Χοακίν Φοίνιξ στο σίκουελ της ταινίας «Τζόκερ» - της βραβευμένης με Όσκαρ το 2019 επιτυχίας δισεκατομμυρίων δολαρίων που βασίζεται στον «κακό» της Ουάσινγκτον βρίσκεται η Lady Gaga.

O Τοντ Φίλιπς ανακοίνωσε και επίσημα ότι ετοιμάζει το σίκουελ του «Joker», ανεβάζοντας την φωτογραφία του ολοκληρωμένου σεναρίου στο Instagram με τίτλο «Folie à Deux» και μια φωτογραφία με τον Χοακίν Φοίνιξ να το διαβάζει.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Lady Gaga βρίσκεται στις αρχικές διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να παίξει στο σίκουελ το ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν, της ψυχιάτρου του Τζόκερ που τον ερωτεύεται και γίνεται συνεργός του στα εγκλήματα.

Ο τίτλος του σίκουελ, «Folie à Deux», λέει ευθέως ότι ο Τζόκερ του Φοίνιξ δεν θα είναι μόνος του στη νέα ταινία και η Lady Gaga θα ήταν πράγματι η ιδανική συνοδοιπόρος του. Αν τελικά η Lady Gaga πάρει τον ρόλο, δεν ειναι καθόλου απίθανο αυτός να της χαρίσει μια νέα υποψηφιότητα για Όσκαρ. Μέχρι στιγμής, πάντως, η πλοκή της ταινίας παραμένει μυστική, οπότε δεν ξέρουμε αν η Gaga θα γράψει και τραγούδια στην ταινία.

Η ίδια είχε συνεργαστεί με τον Τοντ Φίλιπς στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται,» στην οποία εκείνος ήταν παραγωγός, και είχε χάρισει στην Gaga το πρώτο της Όσκαρ.

Όταν βγήκε στους κινηματογράφους, πριν από τρία χρόνια η ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς είχε κερδίσει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, αναμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας, και πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ